WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Radio MP3-speler Auto PNI Clementine 8428BT 4x45w 1 DIN met SD, USB, AU

€ 25,35 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
100 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-8428BT
EAN:
5949066508677
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


bluetooth
Het PNI 8428BT-apparaat is uitgerust met Bluetooth waarmee u oproepen vanaf uw telefoon kunt aannemen of audiobestanden kunt afspelen via het audiosysteem van het voertuig.

Speel Mp3-bestanden af van externe media
U hebt meerdere mogelijkheden om uw favoriete MP3-bestanden af te spelen, vanaf een van de 3 ingangsbronnen: USB, SD-kaart of Aux In.

Afstandsbediening
Met de afstandsbediening die in het pakket is inbegrepen, hebt u toegang tot alle functies van het apparaat, zonder dat u de knoppen op de console hoeft te gebruiken. Op deze manier kan iedereen in de auto profiteren van zijn favoriete muziek zonder de bestuurder of passagier aan de rechterkant te storen.

Fm-radio
U kunt genieten van uw favoriete radiostations terwijl u met de auto reist, want het radioproduct Mp3-autospeler PNI Clementine 8428BT is uitgerust met FM-radiotuner met 18 programmeerbare stations.

Scherm
PNI Clementine 8428BT heeft een kleuren LCD-scherm dat u informatie geeft over de radiofrequentie in FM-modus, het type en nummer van het MP3-bestand en de tijd die is verstreken aan het nummer bij het afspelen van bestanden vanaf een USB-geheugen of SD-kaart. Ook neemt het apparaat de nieuwe ID3-Tag-technologie over door op het scherm de naam van het nummer en de map / map waarin het zich bevindt weer te geven.

Universele ISO-aansluitingen
De PNI Clementine 8428BT is uitgerust met iso-koppelingsaansluitingen van internationale standaard, die te vinden zijn op de meeste auto's die zijn uitgerust met een fabrieksradiofunctie.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.