FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Rond vloerkleed van 120 cm natuurlijke jute, uniek en tijdloos vakmanschap voor binnen en buiten

€ 29,00 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
100 stuks
Land
Italië
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Ontdek de authenticiteit en elegantie van een rond vloerkleed van natuurlijke jute, versierd met katoenen spikes en volledig handgemaakt. Elk stuk is onvervangbaar, het resultaat van hoogwaardig vakmanschap.

Dit vloerkleed heeft een unieke consistentie die aangenaam aanvoelt en warmte en gezelligheid brengt in elke ruimte. Het past harmonieus in een verscheidenheid aan interieurs, of het nu Scandinavisch, klassiek, bohemien of zelfs in een moderne industriële loft-achtige omgeving is.

Perfect geschikt voor buitengebruik, zal het zijn plaats vinden op een terras, balkon of veranda. Opgemerkt moet worden dat de mat enige tijd nodig kan hebben om na het uitpakken weer in zijn optimale vorm te komen.

Dit handgemaakte vloerkleed is gemaakt van 60% jute en 40% katoen, heeft een diameter van 120 cm en biedt stevigheid en duurzaamheid. Houd er rekening mee dat de reiniging met zorg moet worden uitgevoerd: niet wassen met water, geef de voorkeur aan professionele stomerij met tetrachloorethyleen of andere oplosmiddelen vermeld onder het symbool F voor delicaat onderhoud.

Met zijn ronde vorm en gladde ontwerp is dit jute vloerkleed een echte uitnodiging tot comfort en natuurlijke elegantie, terwijl het ideaal is voor een groothandelsaanbod.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.