FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

S8 Ultra Full Set Wit

€ 11,61 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 23,22


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
Merken
TENNIS
SKU:
holm8136
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Nog een smartwatch op de markt, de S8 Ultra Full Set is wit - met 7 verschillende bandjes, één voor elke dag van de week! Dit is een uitstekend apparaat met veel gezondheids- en fitnessfuncties.
 
Bellen via Bluetooth
Sport-modus
Slimme meldingen
Gezondheidsfuncties

Ontwerp en weergave
De smartwatch heeft een plat frame van zinklegering, wat een voorspeld ontwerp is voor modellen uit de 8-serie. De S8 Pro Max meet 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, heeft een metalen frame met een kroonknop en een pilvormige knop aan de zijkant. Het apparaat weegt slechts ongeveer 51 gram en is uitgerust met een sportieve band.
Het heeft een touchscreen met hoge resolutie en een 2.02-inch IPS LCD-scherm. Het kreeg een resolutie van 240 x 280 pixels, goede kleurnauwkeurigheid en brede kijkhoeken. Het heeft een slank zwart frame en 2.5D bescherming van gehard glas aan de bovenkant.
Het hele frame van de behuizing is compact en volledig waterdicht met een IP68-classificatie. Het voldoet aan de dagelijkse waterbestendigheidsclassificatie, is spatwaterbestendig, regenbestendig en stofbestendig.
 
Hardware
Wat hardware betreft, draait de smartwatch op de Realtek RTL8762-chip, een energiezuinige, krachtige chip. Het heeft ook HR-, BP- en SpO2-sensoren. Het heeft bellen via Bluetooth en een batterij van 200 mAh. Zoals je aan de hardware kunt zien, zit de smartwatch niet alleen boordevol basisfuncties, maar ook met geavanceerde functies.
 
De smartwatch is een uitstekende keuze voor sporters omdat hij meerdere sporten kan volgen. (hardlopen, fietsen, gewichtheffen, basketbal, tennis, volleybal en voetbal) Dankzij het professionele bewegingsalgoritme van de smartwatch en de ondersteuning voor meerdere sporten kun je alles beoefenen, van wandelen tot hardlopen en fietsen. De smartwatch houdt stappen, trainingstijd, calorieverbruik en hartslag bij, zodat u uw trainingseffectiviteit en voortgang kunt volgen.
 
Bellen via Bluetooth en spraakondersteuning
In combinatie met een ingebouwde luidspreker en microfoon, geavanceerde Bluetooth 4.0, ondersteunt de smartwatch Bluetooth-oproepen. Gebruikers kunnen rechtstreeks op de smartwatch bellen, gebruikers kunnen ook gebeld worden. De smartwatch ondersteunt oproeplogboek, telefoonboek, kiesknoppen. Met oproepondersteuning mist u nooit meer een oproep en hoeft u uw telefoon niet uit uw zak te halen om oproepen te beantwoorden of te bellen.
 
Slimme herinnering Pushmeldingen
Ontvang sms'jes of oproepen met slimme herinneringen. U kunt sms-berichten of app-berichten ontvangen. De smartwatch ondersteunt Facebook en verschillende andere diensten.
 
Andere functies die beschikbaar zijn op uw smartwatch
 De S8 Ultra Full Set is een smartwatch, het ondersteunt muziekbediening, wekker, weer, stopwatch, telefoon zoeken, timer en vooraf geladen wijzerplaten.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.