FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

x3 3mk Watch Protection Screenprotector Productbeschrijving + hoogtepunten

x3 3mk Watch Protection Screen Protector voor Samsung Galaxy Watch 4 40mm De originele 3mk Watch Protection Series Screen Protector voor Samsung Galaxy Watch 4 40mm beschermt het display van het horloge tegen barsten of krassen. De ultradunne film (0,2 mm) beschermt het scherm van de smartwatch perfect. Dankzij de oleofobe coating vermindert het het risico op lelijke vingerafdrukken tijdens dagelijks gebruik. De set bevat: 3mk® ARC-folie voor het scherm (3 stuks) Gespecialiseerde Anti-Bubble Card Moistened doekjes (droog, pluisvrij en twee bevochtigd)

Hoogtepunten van het product: Merk
3mk
Reeks
Horloge Bescherming
Productsoort
Beschermer
Compatibiliteit
Samsung Galaxy Horloge 4 40mm
Installatie locatie
Apparaat scherm

Waarom dit product kopen? Origineel product van 3mk Ultradun - 0,2 mm Zelfherstellend oppervlak - Self-Heal-technologie Biedt bescherming voor het hele scherm - Volledig scherm Bescherming Heldere structuur, perfecte kleurweergave Oleofobe coating beschermt tegen vingerafdrukken Bescherming tegen krassen, beschadigingen Eenvoudige, droge installatie

Aanvullende informatie: De flexibele Watch Protection 3mk™ breekt niet en biedt enige bescherming tijdens vallen. Door de minimale dikte van het product is het product vrijwel onmerkbaar. De folie past zich perfect aan zowel vlakke als afgeronde randen van het scherm aan, allemaal dankzij het gebruik van nog sterkere lijmen en versterkte componenten. Bovendien zorgt het product voor een uitstekende vingerglijding en reproduceert de uniforme, heldere structuur perfect de kleuren van het weergegeven beeld.

3MK is een Pools merk dat voornamelijk gehard glas, hybride glas, hoesjes en beschermfolies produceert. Alle producten van 3mk® zijn met de grootste zorg gemaakt, ontworpen om de beste, meest onzichtbare bescherming voor onze apparaten te bieden. Het merk kenmerkt zich door een ruime ervaring, die is bevestigd door diverse onderzoeken, certificaten en onderscheidingen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.