FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
11 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Siliconen pleister

€ 0,78 /kilogram prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
25 kilogram
Beschikbaar aantal
10000 kilogram
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
15 dagen
SKU:
C1525610
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Het is een gestructureerde decoratieve pleister, die eruit ziet als "schors" op basis van acri¬lo-styreendispersie, siliconenadditieven, pigmenten en marmerkorrels zijn ontworpen voor buiten- en binnenoppervlakken. Het kan op elk oppervlak minerale basis worden gebruikt: normale pleister, gipspleister, beton, gipsplaat en oude coatings. Het is weerbestendig, zeer goed bestand tegen mechanische impact, impact, slijtage en krassen. Zelfreinigend activeren (picături¬le rol water langs de gevel, waardoor vuildeeltjes ontstaan)

Basissubstraat: het substraat moet perfect droog, glad, schoon, stofvrij en vetvrij, losse deeltjes zijn. De herstelde gebieden moeten dezelfde structuur hebben als die van de bestaande gebieden.

Toepassingsinstructies: oppervlakken moeten ten minste 24 uur voor het aanbrengen van decoratieve pleister worden geprimed met gipsverf. De coatings worden gelijkmatig aangebracht, namelijk onverdunde pref¬erabil van dezelfde batch met een roestvrijstalen troffel (stalen vlotter) in een dunne laag (de optimale laagdikte moet zo dicht mogelijk bij de diameter van de korrels liggen). Zowel overdaad als gebrek aan significante structurele oorzaken die verschillen en kleurverschillen kunnen veroorzaken. Structureren (het verkrijgen van een specifiek probleem) wordt uitgevoerd met behulp van een plastic vlotter. U kunt de lay-out, richting en vorm van de groeven kiezen, afhankelijk van hoe u structuren zult hebben (verticaal, horizontaal, rond, onregelmatig, enz.). Verwijder altijd overtollig materiaal uit de plastic troffel. De toepassing moet continu zijn, want in het geval van een lange wachttijd begint het materiaal te drogen. De vorming van de structuur moet onmiddellijk na het aanbrengen plaatsvinden, voordat het drogen begint. Dit materiaal is niet direct bruikbaar in direct zonlicht of wind, of wanneer regen of vorst een risico is, omdat het kan optreden tijdens het aanbrengen en drogen, barsten en kleurverschillen. Het substraat en de luchttemperatuur moeten tussen + 5 ° C en + 25 ° C liggen

Droge tijd aanraking: 04:00, droogheid (bal): 72 uur. De waarden worden gegeven bij een temperatuur van 20 °C en een relatieve luchtvochtigheid van 60%. In de eerste 24-72 uur na het aanbrengen wordt het gebied beschermd tegen regen, sneeuw, vorst, enz. Specifiek verbruik: 2,4- 2,8 kg / m². Verbruik is relevant voor een perfect glad oppervlak. Het verbruik varieert afhankelijk van de dikte van de laag en de kenmerken van het substraat. Verpakking: materiaal plastic emmer met een capaciteit van 25 kg. Opslag: Bewaren in een koele, droge, wastemperatuur tussen 5°C - 30°C in de originele verpakking, ongeopend. Houdbaarheid: 24 maanden vanaf de fabricagedatum in overeenstemming met de verpakking en de opslagomstandigheden. Zie de fabricagedatum en de partij op de verpakking.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.