De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Slimme weegschaal incl. Bluetooth 4.0 met bijpassende app BalanceLine

€ 6,00 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
450 stuks
Land
Duitsland
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Apple
Laatste bijwerking
9 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Algemene informatie over de weegschaal:

Met de Balance Line lichaamsanalyseweegschaal is de beste manier om de waarden en gezondheid van uw lichaam op de lange termijn bij te houden en om de vooruitgang te delen met uw vrienden of familie ? misschien helpt u zelf andere mensen om moed te verzamelen en de ?klootzak te breken? overwinnen en weer lichamelijk actief worden.


GEZONDHEID: Dankzij de verschillende functies is het in combinatie met de app mogelijk om via je smartphone op elk moment je fysieke conditie in de gaten te houden en negatieve waarden om te zetten in positieve door sport en gezonde voeding aan te vullen.

ANALYSE: Met behulp van de app (compatibel met Apple "Health" app), die geschikt is voor zowel iOS- als Android-smartphones, kunt u niet alleen uw gewicht bepalen, maar bijvoorbeeld ook de volgende waarden: lichaamsvetpercentage, spiermassa BMI (body mass index), BMR (metabolisme), watergewicht, skeletspier- en botgewicht. Start de analyse ONMIDDELLIJK, want de batterijen voor de weegschaal worden meegeleverd.

SUCCES DELEN: Iedereen kent het onbeschrijfelijke gevoel als je op de weegschaal stapt en ineens 1-2 kg lichter bent. Leg je dit moment vast via de app of deel je het eenvoudig en snel met vrienden of familie? u kunt andere mensen aanmoedigen om zelf actief te worden met uw successen.

TECHNOLOGIE: Vier zeer gevoelige sensoren zorgen ervoor dat de weegschaal direct wordt geactiveerd als je erop gaat staan. U hoeft niets te doen om het uit te schakelen, omdat het zichzelf automatisch uitschakelt zodra de statistieken zijn geüpload naar de app of nadat het ongeveer 30 seconden inactief is geweest.

BELANGRIJKE OPMERKING: Voordat u de weegschaal gebruikt, dient u uw sokken uit te doen, zodat uw voeten goed op alle vier de elektroden zijn aangesloten. Voor een zo nauwkeurig mogelijke aflezing raden wij u aan de weegschaal alleen op een vlakke, harde vloer te plaatsen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.