WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Maak kennis met de Kinghoff roestvrijstalen kom, een essentiële aanvulling op elke keukencollectie. Deze kom is gemaakt van roestvrij staal van superieure kwaliteit en is ontworpen om aan de behoeften van elke keuken te voldoen, of het nu voor persoonlijk gebruik is of in een professionele omgeving.

Het onderhoudsgemak is ongeëvenaard, waardoor een snel was- en reinigingsproces mogelijk is dat tijd bespaart in elke drukke keukenomgeving. Perfect voor culinaire professionals of leveranciers van keukens die hoogwaardig keukengerei inslaan.

Duurzaamheid is een topkenmerk van de Kinghoff stalen spoelbak, die een lange levensduur biedt die bestand is tegen de eisen van het gebruik in de keuken. Het formaat van Ø18 cm is veelzijdig voor een scala aan voedselbereidingen, waardoor het een allround praktisch keukengerei is.

Dit artikel is beschikbaar voor de groothandel en biedt een balans tussen kwaliteit en bruikbaarheid om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die betrouwbare keukenproducten willen leveren.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.