FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Vanaf nu onze nieuwe palletacties!

Beschikbaar vanaf 17/07/2022

Top retour pallets

Bent u op zoek naar een echt koopje?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. In dit artikel verkopen wij gemengde pallets van A t/m B goederen en retourpallets.


Het is een mix van pallets uit de productgroepen: huishouden - decoratie - elektrische apparaten - bouwmarkt

Deze pallets bevatten diverse huishoudelijke artikelen - een exacte vermelding is niet mogelijk omdat dit te personeelsintensief is en tegen de palletprijs niet haalbaar is.

Op de foto's ziet u VOORBEELDARTIKELEN die op de pallets kunnen worden geplaatst. Er kan geen artikelgarantie worden gegeven, maar de pallets zijn voor meer dan 90% gemengd met artikelen uit de afbeelding in deze aanbieding.


Deze pallets zijn perfect voor bijna elke retailer, of je nu net begint en dus kunt testen welke artikelen het goed voor je doen zonder de artikelen meteen in grote hoeveelheden te hoeven kopen, of dat je je goederen in de detailhandel verkoopt, voor voorbeeld - magazijnverkoop of verkoop in markten waar het zinvol is om een brede selectie te hebben.

Sla nu maar toe, dit is onze laatste pallet sale voor de zomer!

Let op: het aanbod staat in de voorbeeldafbeeldingen, elke pallet is anders verpakt en er kan geen garantie gegeven worden op bepaalde artikelen gezien de variëteit.

De pallets kunnen onder andere bevatten: bouwmarktartikelen zoals zwembaden en airconditioners - huishoudelijke artikelen zoals keukenaccessoires - elektrische apparaten en nog veel meer.

Met deze pallets heeft u een mooie kans op mooie mixpallets van momenteel zeer populaire productgroepen.

Denk ook aan de stijgende importprijzen uit het Verre Oosten, nu en in de toekomst zal niets goedkoper zijn. Hier heb je nog de kans om artikelen te krijgen voor een kleine prijs.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.