FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Unisex windjack camping- en outdoorbroek

vanaf € 75,00 /stuk prijs zonder belasting
€ 90,00 van 50 tot 100 stuks
€ 85,00 van 101 tot 200 stuks
€ 80,00 van 201 tot 300 stuks
€ 75,00 van 301 tot 401 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
€ 4.500,00
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Pakistan
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Finish
Leveringstijd
7 dagen
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Stof informatie

• Waterafstotend met DWR-behandeling
Om een stof vochtwerend te maken, kun je wit afstotend maken door middel van een zogenaamde DWR behandeling aan de buitenkant van de stof (Durable Water Repellant finish), dit is een impregnering. Er zijn verschillende soorten DWR-behandelingen, we gebruiken er een zonder de giftige chemische fluorkoolstof is de DWR
behandeling/impregnatie die ervoor zorgt dat het water kleine druppeltjes vormt aan de buitenkant van de stof die 'afrolt'. DWR-behandeling wordt tijdens veel wasbeurten gebruikt, maar kan tijdens de wasbehandeling worden verbeterd of worden opgespoten. Dit type behandeling belemmert het ademend vermogen niet, alleen de oppervlaktespanning van water.

• OEKO-TEX gecertificeerd
Onze stoffenproductie is Oeko-Tex-gecertificeerd om het milieu en de gezondheid van de gebruiker te beschermen. De stoffen en alle details zijn getest op schadelijke stoffen; het artikel is daarom onschadelijk in menselijke ecologische termen.

• Stof in Rip-Stop
Rip-stop is een manier om een stof te weven zodat eventuele scheuren niet worden weggescheurd. Ziet eruit als een klein net van versterkende draden. Dit zorgt voor een duurzame maar lichtgewicht stof.

• Rekken
Om een rekbare eigenschap in de stof te krijgen bestaat deze deels uit 2% elastaan, wat bijdraagt aan een goede bewegingsvrijheid in de kledingstukken wat het comfort verhoogt.

ADEMBROEK heeft verschillende functies die geschikt zijn voor een actief buitenleven. Het hoge aandeel katoen maakt de broek ademend; het materiaal is flexibel en comfortabel. Stijlvolle en functionele details die geschikt zijn voor verschillende buitenactiviteiten. Waterafstotend met DWR-behandeling, OEKO-TEX-gecertificeerd, Rip-Stop, Stretch.

Functies
Adem broek

• De waterafstotende broek heeft sterke en extra veel riemlussen samen met elastiek in de taille om de broek goed op zijn plaats te houden. Het elastiek in de taille maakt ook variatie in taillematen mogelijk zonder de pasvorm te verslechteren.

• De unisex outdoorbroek heeft diepe dijbeenzakken om mobiliteit mogelijk te maken bij het buigen met voorwerpen in de zakken.

• De campingbroek heeft dijbeenzakken aan de zijkanten voor het opbergen van groter materiaal dat enkele centimeters uit het lichaam steekt om wrijving/schuren te minimaliseren.

• De wandelbroek heeft kniezakken die zijn uitgerust met kniebeschermers die gemakkelijk kunnen worden verwijderd of teruggeplaatst, afhankelijk van de behoefte.

• De ademende broek is voorzien van klittenband/klittenband op de kuiten, met deze banden kun je de wrijving rond de taille verminderen als je lange afstanden loopt, ze hebben een ontlastende functie.

• De outdoorbroek kan langs de kuit worden geopend met een rits om gemakkelijk van sokken te wisselen. Hierdoor kun je ook de broek met de meeste laarzen aan en uittrekken.

• De broek is verstelbaar in de beenuiteinden om te kunnen worden aangepast aan verschillende soorten laarzen en ook aan grote laarzen.

• De broek wordt vastgemaakt met een stoffen band om de schoenveters om een slot te creëren zodat ze in terrein/sneeuw niet over de laarzen omhoog schuiven.

• De broek heeft ook twee diepe zakken aan de achterkant.

• De broek heeft geen binnenstof en is extreem snel droog.

Andere productspecificaties:

Taille: Normale taille
Pasvorm: Normale pasvorm
Broeklengte: volledige lengte
broek Beensluiting: Vaste lengte, Verstelbare beenuiteinden
gebogen knieën: Ja
Laarssluiting: Ja
Aantal zakken: 6
Zakken: twee grote dijbeenzakken, twee handzakken, twee achterzakken
Ventilatie: Ja, ritsen met voordeel aan de beenuiteinden voor ventilatie.
Wasvoorschrift: 30 ° C normaal proces
Stomerij: niet chemisch reinigen
Bleken: niet bleken!
Drogen: Niet in de droogtrommel drogen
Strijken: niet aanbevolen (laag vuur)
Overige onderhoudsinstructies: geen wasverzachter gebruiken, fluorkoolstofvrije impregnering na het wassen, wassen met soortgelijke kleuren


Bijlagen
Download bestand label-placement-for-pant.jpg


Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.