FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Vibration Trainer multifunctionele trainingsbank met afstandsbediening

€ 50,62 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
444 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
5 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Vibration trainer trainingsbank als je iets voor je gezondheid wilt doen
Met deze nieuwe methode kun je je lichaam effectief vormgeven. Dankzij trillingen kan de effectiviteit van de trainingsbank van de vibratietrainer meerdere malen hoger zijn dan die van traditionele vormen van training, en het ontspant de spieren na uitputtend werk, sport of zware fysieke inspanning, zodat je lichaam gemakkelijker kan regenereren en je je weer uitgerust kunt voelen.

Het gebruik van de vibratietrainerbank verbetert de balans en coördinatie, stimuleert de bloedcirculatie en spijsvertering en houdt en versterkt ook diepliggende spieren die moeilijk te bereiken zijn met andere vormen van training. Je kunt je lichaam trainen en vormgeven met veel minder training, minder tijd en minder inspannend dan traditionele vormen van training. Vibratietraining is zacht, ontspant het lichaam aangenaam, dus je kunt het gebruiken als een manier om een hardere training af te koelen.

Omdat het de bloedcirculatie verhoogt, kan het uw algemene welzijn al na een paar sessies aanzienlijk verbeteren. Je zult je meer uitgerust, fit en actief voelen. Het helpt algemene vermoeidheid en stress te bestrijden, verhoogt je energie en aangename tintelingen beïnvloeden je hele dag. Met een verhoogde bloedcirculatie neemt de zuurstoftoevoer van het lichaam toe, meer voedingsstoffen bereiken cellen en weefsels.
De reflexieve, zeer snelle opeenvolging van spiersamentrekkingen en werken verhoogt de flexibiliteit en het uithoudingsvermogen van de spieren. Het voorkomt de ontwikkeling van spierzwakte terwijl het niet zoveel druk uitoefent op het hart en de gewrichten als een traditionele training. De spieren blijven strak en jeugdig, je kunt beter presteren in de sport en op het werk, of je kunt het daarna beter doen, zelfs vanuit een zware fysieke houding. Sterke spieren houden het skelet stevig, dus ze helpen ook problemen te voorkomen.

De bloedcirculatie in de gewrichten neemt toe, de productie van synoviale vloeistof neemt toe, wat slijtage en verkalking van gewrichten helpt voorkomen en daaropvolgende pijnen als gevolg daarvan voorkomt.
Vanwege het bloedcirculatieverbeterende effect stimuleert en regulariseert het de stofwisseling, helpt het vet te verbranden en zo het gewicht te verminderen, en het kan ook effectief zijn tegen cellulitis, omdat vanwege het gunstige effect op bindweefsels de huid stevig en elastisch wordt, het lichaam zijn jeugd behoudt, dus zichtbare verouderingsprocessen kunnen ook worden vertraagd.
De vibratietrainerbank moet worden gebruikt met uw benen gebogen of in een houding die de evenwichtsreflexen van uw lichaam activeert tijdens het trillen. De trillingen veroorzaken in korte tijd veel spiersamentrekkingen in je lichaam, zodat je meerdere keren het effect van een traditionele training kunt bereiken met slechts een paar minuten oefenen per dag. 
Daarom kan het gebruik ervan, afhankelijk van medische toestemming, zelfs voor oudere mensen worden aanbevolen. Voor een optimaal effect wordt aanbevolen om het product minstens 3-4 keer per week gedurende enkele minuten te gebruiken.
De trainingsbank heeft een afstandsbediening, waarmee u de trillingsintensiteit eenvoudig in 20 fasen kunt aanpassen, zodat u elke keer de meest geschikte vorm van training kunt toepassen op basis van uw behoeften. Belangrijkste kenmerken:- Stimuleert spieren met trillingen- Verbetert de bloedcirculatie, stimuleert de stofwisseling- Versterkt, spant en houdt spieren jong- belast het hart en de gewrichten niet- Versterkt zachtjes, vermoeit niet- Verlicht stress, vermindert vermoeidheid- Verbetert het gevoel van evenwicht en coördinatie- Helpt vet af te breken en zo het gewicht te verminderen- Bestrijdt cellulitis door de bloedcirculatie te stimuleren- Houdt jeugdig en fris carrosserie- 20 instelbare versnellingen- Maximaal laadvermogen: 120 kg
Inhoud van de verpakking: - 1 x vibratie trainer- 1 x afstandsbediening- 1 x voeding
Kleur: Wit, Rood

Het apparaat bevat geen rubbervezels!



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.