FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Victure WE1200 Dual Band WiFi Range Extender

€ 9,59 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
61 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
Merken
iPad - iPhone
SKU:
holm7371
EAN:
=VLOOKUP(A498,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Eenvoudige installatie: Onze WiFi-netwerkverlenger biedt u eenvoudige en snelle installatie, geen extra app vereist. Verbind de wifi repeater eenvoudig met de router via de website. Als u een WPS-router hebt, kunt u uw draadloze dekking zonder extra stappen uitbreiden door op de WPS-knop te drukken.
Dual-band stabiel signaal: Dual-band technologie stelt u in staat om automatisch hoogwaardige frequentiebanden te selecteren voor de beste prestaties. Het biedt snelheden tot 300 Mbps op de 2,4 GHz-band en tot 867 Mbps op de 5 GHz-band. Een totaal van 1167 Mbps is beschikbaar, waardoor verliezen van gegevensoverdracht worden geminimaliseerd.
Hoge snelheid: Uitgerust met twee externe antennes, gegevensoverdrachtsnelheden zijn tot 1200 Mbps. Dit vergroot uw WiFi-dekkingsbereik en biedt een sterk, betrouwbaar WiFi-signaal, zodat u vertraging en buffering tijdens het werken kunt voorkomen en ononderbroken kunt genieten van HD-streaming, gaming, browsen, uitzenden en bellen.
Ethernet-poort en AP-modus: De WiFi-netwerkverlenger kan fungeren als een invoer- of uitvoerapparaat, een bekabelde verbinding in twee richtingen. Dit versterkt niet alleen uw signaal, maar dient ook als een uitstekend draadloos toegangspunt. Terwijl u de bestaande Wi-Fi-dekking vergroot, kunt u ook elk bekabeld apparaat, zoals een smart-tv, multimediaspeler, gameconsole of computer, via Ethernet-poorten op uw WiFi-netwerk aansluiten.
Universele compatibiliteit: de netwerkverlenger fungeert ook als een draadloze brug om iPhone, iPad, Android-apparaten, Smart TV, mediaspeler, gameconsole of pc aan te sluiten. Deze uitgebreide compatibiliteit zorgt ervoor dat het met de meeste apparaten werkt, zodat gebruikers het meeste uit hun netwerkverbindingen kunnen halen.
Verbeter uw internetervaring met deze eenvoudig in te stellen dual-band high-speed WiFi-netwerkverlenger. De Ethernet-poort en AP-modus bieden u extra connectiviteit en flexibiliteit, terwijl universele compatibiliteit al uw apparaten verbonden houdt met uw netwerk. Stabiel en betrouwbaar signaal, snelle gegevensoverdracht en eenvoudige installatie zorgen voor een uitstekende ervaring voor alle gebruikers.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.