WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Video intercom kit met IP PNI House 900 en Yala elektromagnetische PNI H1

€ 104,78 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
25 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Nachtzicht
De video-intercom met IP, PNI House 900, is uitgerust met 6 infrarood-LED's, waarmee u 's nachts beelden kunt bekijken, op helderheid en zeer goede kwaliteit met bezoekers / gasten. De communicatie met de binnendeurbel is draadloos.

Monitoren en fotograferen
PNI House 900 heeft een microSD-sleuf waar u een kaart tot 64 Gb (niet inbegrepen) kunt plaatsen, waarop u automatisch beelden kunt opnemen, afhankelijk van de configuratie. Door op de deurbelknop te drukken, gaat zowel de binnendeurbel als de speciale applicatie die op je telefoon / smartphone wordt geopend, rinkelen.

Bescherming bij regen
PNI House 900 profiteert van de ip66-beschermingsklasse, waardoor het bestand is tegen stof en water in de zwaarste omstandigheden. De bedrijfstemperatuur wordt geclassificeerd tussen -10 en +50°C

Selecteerbare beltoon
De deurbeleenheid heeft 52 muzikale tonen die u kunt instellen door op de speciale knop te drukken, u kunt ook het belvolume aanpassen, het werkt op een afstand van maximaal 100 m in het open veld en neemt af afhankelijk van obstakels.  De voeding is gemaakt van 3 batterijen / accu's type AAA / R3. (niet inbegrepen)

Voorbeeld van montage
De PNI House 900 intercom heeft de mogelijkheid om de toegang van mensen in het pand, of bij de uitgang van het pand, te regelen met behulp van een Fail Safe of Fail Secure elektromagnetisch slot en een toegangsknop die erop kan worden aangesloten.
Toegang / opening van de yale kan worden toegestaan / besteld vanuit de speciale applicatie, na een oproep van de intercom, vanuit de videomodus in het Ful-scherm, waarbij op het key (Ios) of deur (Android) symbool wordt gedrukt.
 
Niet-fail veilige schijf
Non-fail safe (Fail-secure) bediening. In deze configuratie zorgt de toepassing van de elektrische stroom ervoor dat de yale opengaat. Mechanische componenten zorgen voor de opening van binnenuit, zelfs in geval van stroomuitval.

Toegepaste montage
Het past op intercomoplossingen of toegangscontrolesystemen. Het kan worden gemonteerd in woongebouwen, commerciële ruimtes, hotels, scholen, magazijnen, instellingen, enz.

Elektrische apparatuur
Yala werkt aangedreven door een stroom van 12V max 1A. Het openingscommando wordt gemaakt bij elektrische puls of handmatige bediening.

Staal
Met roestvrijstalen behuizing is deze elektromagnetische yala geschikt voor veel buiten- of binnendeuren. Installatie op de deur kan worden gedaan afhankelijk van de specifieke installatie, met de mogelijkheid om de richting van de opening te veranderen.

Waterdicht IP66
De ELEKTROMAGNETISCHE YALA PNI H1073A voldoet aan de IP66 stof- en waterbeschermingsnorm.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.