WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Videobewakingscamera PNI IP2MP 1080P met varifocale IP 2.8 - 12 mm

€ 50,70 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
100 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Toegangs- en controlemethoden
De IP2MP PNI-camera kan worden bediend vanaf mobiele apparaten via de vMEyeCloud-applicatie die compatibel is met Android en iOS, en vanaf de pc via de algemene CMS-software. U kunt het CMS-installatiebestand vinden op de cd die in het pakket is meegeleverd of u kunt het downloaden van onze website, van de productpagina, downloadsectie.

Varifocale lenzen
De PNI IP2MP videocamera is uitgerust met varifocale lenzen 2,8 - 12 mm waarmee u de zoom en scherpstelling op de gewenste punten kunt instellen.

P2P-functie en full HD-resolutie
IP PNI IP2MP-camera is rechtstreeks toegankelijk via P2P-verbinding, zonder dat de router hoeft te worden geconfigureerd. Door het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord heeft u eenvoudig toegang tot alle functies van de kamer.

Bekijk zelfs bij weinig licht
De IP PNI IP2MP ip camera is uitgerust met 42 infrarood LED's, waarmee u 's nachts kunt kijken, op een afstand van maximaal 50 m. Het kan worden gebruikt voor het toezicht op het huis, kantoren, fabrieken, winkels, ziekenhuizen, enz. Eenvoudig, handig en in real time.

Afstandsbediening
U kunt uw camera bewaken en bedienen vanuit elke internetbrowser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) of met speciale software voor Windows, Android of iOS, overal ter wereld.

Opnemen op afstand op pc of NVR
U kunt de beelden die door de videocamera zijn gemaakt, opnemen op een computer, via internet (op voorwaarde dat deze tijdens de opname is ingeschakeld) of op een NVR (op voorwaarde dat deze ten minste één HDD heeft geïnstalleerd die is ingesteld op de lees-schrijfmodus).

Buiten en binnen
U kunt het product gebruiken voor bewaking van binnen- en buitenruimtes. De beschermingsklasse IP66 garandeert de isolatie van de binnencomponenten van de ruimte tegen vocht en stof.

Compatibele feeder
Als u de camera in stand-alone modus gebruikt, raden we u aan een 12V 2 A compatibele feeder of het model van PNI Feeder 220V - 12V 5A voor bewakingscamera's en DVR te gebruiken (Productcode: PNI-ACCTVALIM).



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.