FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Over het product:

Deze set traditionele viltstiften is het perfecte hulpmiddel voor alle liefhebbers van tekenen en kleuren. Klassieke kleuren en een handig ontwerp maken ze een ideale keuze voor een verscheidenheid aan toepassingen, zodat u prachtige en creatieve kunstwerken kunt maken.
Productkenmerken:

Set van 5 viltstiften: De set bevat vijf viltstiften in verschillende kleuren, waardoor je een breed scala aan creatieve mogelijkheden hebt. U kunt prachtige illustraties maken, verschillende ontwerpen kleuren en taggen.
Klassieke kleuren: De kleuren in de kit zijn rood, oranje, geel, groen en blauw, een basiskleurenset die ideaal is voor veel toepassingen.
Traditioneel ontwerp: De viltstiften hebben een traditioneel ontwerp dat gemakkelijk vast te houden en te hanteren is, waardoor ze geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden, inclusief kinderen en volwassenen.
Multifunctionaliteit: deze viltstiften zijn perfect voor tekenen, kleuren, aantekeningen maken, tekst markeren en vele andere toepassingen. Ze zijn onvervangbaar, zowel op school, op het werk als thuis.
Hoge kwaliteit: De viltstiften zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en kleurintensiteit.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.