WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Werk van het leer Handschoenen, Perfect voor Truck Driving / Werk van de Werf / Tuinieren / Con

€ 2,60 /paar prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
100 paar
Beschikbaar aantal
15648 paar
Land
Verenigd Koninkrijk
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
1 jaar geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

STERK & FLEXIBEL ▶ gemaakt van zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige rundleer met dikte 1,2 mm ruimte boven die niet alleen dik en stevig maar zacht en soepel. Als u het even welk type van outdoor taken aan deze te doen zijn de handschoenen te krijgen, ze zijn zowel comfortabel en robuust genoeg dat je slechts één paar nodig hebben, en het zal lang duren
Slijtvast en ANTISKID ▶ Voorzien van gelaagde palm patch die u een superieure grip en bescherming van de huid. Gestikt en dubbel gestikt met toegevoegde laag van leer in de palm, waar ze altijd lijken te slijten, dus het kan goed beschermd uw handen van de doornen, stickers, yucky spullen en het rippen van de wijnstokken het trekt, en tal van bescherming tegen kleine krassen en kneuzingen die optreden tijdens gewone klusjesman stuff.and rippen van de wijnstokken het trekt.
Comfortabel en Beschermen ▶ mouw naden zijn dubbel-lock gestikt met een hoge dichtheid draad, hebben elastiek pols band voor een betere pasvorm, leuk cadeau voor vrachtwagenchauffeur en zware werknemer, en het is een eerste instrument voor de tuin werken of enige soorten werken rond het huis .
WIDE Toepassinsgebieden ▶ Deze handschoen functies en een uitstekende kwaliteit maakt hem geschikt voor Yard, Moto rijden, vrachtwagenchauffeur rijden, tuinieren, Bouw, Hek Fix, zwaar werk, hout snijden, Warehouse, Kamperen, Ranch / Boerderij, landschapsarchitectuur, Klussen, Garage, bewegende, lassen, slijpen, Snijden, mulchen, Graven en eventuele zware of buiten het werk.
Professionele productie ▶ Kim Yuan heeft meer dan 20 jaar ervaring in de productie van lederen werkhandschoenen, zodat we weten hoe we High Grade leer selecteren en High Quality werkhandschoenen, kan deze handschoenen goed beschermd uw handen, wij zijn ervan overtuigd dat deze handschoenen kan worden vergeleken met de vergelijkbare handschoenen in de markt.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.