FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Wolnowar Quickstick Sous-vide Fornuis 20 l 1300 W

€ 84,93 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Laatste bijwerking
1 maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Normale prijs: 529,99 zł
Onze prijs: 424 PLN

Quickstick Slowcooker Sous Vide Thermostaat Circulatiepomp 20 l rvsIn 3 stappen naar het perfecte gerecht met volle smaak. LowCarb dieet, raw food, dieet of gewichtsvermindering – met een slowcooker kook je moeiteloos en net als professionals zonder vitamines en voedingsstoffen te verliezen.

Een circulatiepomp en een intelligent ontkoppelingssysteem zorgen voor nauwkeurig langzaam koken results.To bewust leven betekent ook bewust eten, wat bewust koken betekent. De Quickstick van Klarstein is een precisie-apparaat dat deze filosofie volgt. 

Een speciaal voordeel van langzaam koken: dankzij zachte verwarming is er geen verlies van vitamines en mineralen, maar ze blijven in het gekookte product zonder op te lossen in kokend water. Het is niet alleen lekker, maar ook gezond. Met een vermogen van 1300 W verwarmt de Klarstein Quickstick tot 2 liter water met een nauwkeurigheid van 0,2° C. De ingebouwde circulatiepomp houdt de watertemperatuur op een constant vooraf ingesteld niveau in het bereik van 50-95° graden. Het perfecte resultaat van slow cooking van voedsel verpakt in vacuümzakken is dus gegarandeerd.

Het intelligente ontkoppelingssysteem voorkomt dat water overloopt of verbrandt wanneer er niet genoeg water is. U kunt de keuken veilig verlaten tijdens het koken.

De Quickstick slowcooker is gemaakt van roestvrij staal en kan worden bediend via het LCD touch display. Naast het Sous Vide-proces kan de Klarstein Quickstick ook worden gebruikt voor normaal koken bij lage temperaturen, voor het verwarmen of warm houden van voedsel.Gemakkelijk schoon te maken, niet veel ruimte in beslag te nemen en optisch boeiend De Klarstein Quickstick  slowcooker maakt gezond koken kinderspel en is ook een professioneel apparaat voor leken.

Basisinformatie:Nauwkeurige temperatuurregeling (+/- 0,2 C)Constante temperatuur in de hele container dankzij ingebouwde circulatiepompTemperatuurregeling in het bereik van 50-95°C

Kenmerken:Display aan / uit schakelaarTimer functie (0:00 tot 59:59)Blauw LCD touch displayStainless stalen touchSimple bediening en reiniging Neemt niet veel ruimte in beslagVermogen: 1300 wattVoeding: 220-240 V; 50 Hz

Leveringsomvang: 1 x apparaatGebruikershandleiding in het Duits (andere talen: Engels)

Afmetingen: Afmetingen ca.: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (B x H x D) Gewicht: ca. 1,1 kg



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.