FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
9 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

WOOX R4600 smart indoor WiFi camera

vanaf € 17,60 /stuk prijs zonder belasting
€ 19,47 van 10 tot 100 stuks
€ 18,97 van 100 tot 300 stuks
€ 17,98 van 301 tot 500 stuks
€ 17,60 van 501 tot 1000 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Duitsland
Goederengroep
Nieuw  
Merken
alexa - Amazon - Google
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
WOO804600
TARIC:
84176200
EAN:
8435350740221
Laatste bijwerking
9 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

PRODUCTDETAILS
Werkt met Alexa en Google Home - gebruik Amazon Alexa met uw Woox-camera om een ​​live weergave op uw Echo Show-apparaat te krijgen.
Praten met tweerichtingsaudio - met een ingebouwde microfoon en luidspreker Met Woox Smart Camera kunt u contact houden met thuis, waar u ook bent via de Woox Home-app.
Ontvang intelligente waarschuwingen - de Woox Smart Camera heeft bewegingsdetectie- en patroonherkenningstechnologie. Pas uw meldingen aan zodat u alleen wordt gewaarschuwd over de dingen die u belangrijk vindt.
Zie duidelijk in het donker - Woox Camera beschikt over infrarood-LED's en computer vision-algoritmen om automatisch nachtzicht te activeren bij weinig licht.
Leg elk moment vast - Woox Camera biedt alles wat je nodig hebt om je huis veilig te houden. Je ontvangt een melding in de Woox Home-app wanneer de camera elke activiteit detecteert, zodat je vanaf elke locatie op je huis kunt letten.
Uw huis verbinden met een slimmere toekomst

Verbonden met een intuïtieve smartphone-app fungeert Woox Camera als uw ogen en oren en biedt veiligheid en beveiliging terwijl u niet thuis bent. De geavanceerde patroonherkenning en bewegingsdetectietechnologie geeft u gemoedsrust, met aanpasbare waarschuwingen om u volledige controle te geven.

 

Vraag Alexa thuis om het livebeeld van Woox Camera op uw Echo Show te laten zien voor een snelle manier om te zien wat er in een andere kamer gebeurt. U kunt ook spreken of luisteren via Echo Show met behulp van de tweeweg audio van Woox Camera.

Werkt met echoshow en chromecast
Woox maakt het slimme huis van de toekomst vandaag realiteit. Een reeks slimme producten maken de weg vrij voor een slimmere toekomst en creëren het opwindende vooruitzicht van app- en spraakbesturing over bestaande technologie die u al in uw huis hebt.

Met een intuïtieve app op je telefoon fungeert Woox Camera als je ogen en oren en zorgt voor veiligheid en beveiliging terwijl je niet thuis bent. Of u nu op het werk, in de sportschool of zelfs in het buitenland bent, de technologie voor patroonherkenning en bewegingsdetectie geeft u gemoedsrust.

Zie duidelijk in het donker
Woox Camera beschikt over infrarood-LED's en computer vision-algoritmen om automatisch nachtzicht te activeren bij weinig licht. Zie 's nachts het hele gezichtsveld van de camera - niet alleen een spotlight.

Tweeweg audio
Met de ingebouwde microfoon en luidspreker op Woox Camera kun je contact houden met je huishouden. Neem na school contact op met de kinderen, zeg tegen je hond dat hij moet stoppen met blaffen of zeg hallo via de Woox Home-app.

Intelligente waarschuwingen
De bewegingsdetectie en computer vision-technologie van Woox Camera bieden aanpasbare meldingen, zodat u alleen de meldingen krijgt die ertoe doen.

Technische specificaties:

Afmetingen: 53x32x113mm (L x B x H)
Voeding : 5V 1A micro-USB inclusief kabel & voedingsadapter
Resolutie: 1920x1080 (1080P)
Beeldcompressie: H.264
Kijkhoek: 115 °
Lens: 4 mm F2.0
Pixel: 2 meg
Sensortype: 1/3 inch CMOS
Audio: tweeweg audio
Bewegingsdetectie: ondersteund
IR-afstand: 10 meter
Opslag: ondersteuning van micro SD-kaart 128 GB MAX.
Protocol : WIFI IEEE 802 / 11b / g / n 2.4 Ghz
Interface: Micro USB
Materialen: ABS
Werktemperatuur: -20 ℃ - + 50 ℃



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.