FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
5 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Verken je instinct
Taaiheid van militaire kwaliteit / 10 ATM waterbestendigheid Meting van bloed-zuurstofverzadiging
ONTWERP KLAAR VOOR AVONTUUR
Uithoudingsvermogen dat bij je past
De vorm van de Amazfit T-Rex Pro is stoer en solide met duidelijke hoeken. Na 15 militaire tests1 te hebben doorstaan, kan het horloge met u de strijd aan door hete woestijnen, vochtige regenwouden en poolgletsjers. Wees getuige van uithoudingsvermogen dat de elementen met gemak trotseert.
* De relevante gegevens over dit onderwerp komen uit het volgende rapport: H202005252293-01EN-G2. Langdurige blootstelling wordt niet aanbevolen, omdat dit het horloge en de onderdelen ervan kan beschadigen.
Taaiheid van binnenuit
De Amazfit T-Rex Pro is een titanische combinatie van functionaliteit, kracht en comfort.
De buitenste ring ondergaat een metaalspuitproces, wat de rijke texturen van de lichte 60 gram horlogekast versterkt.
De helderheid van het 1,3-inch HD AMOLED-kleurenscherm, met zijn always-on display, zorgt ervoor dat u uw activiteit niet hoeft te onderbreken om belangrijke informatie te controleren.
De Amazfit T-Rex Pro wordt vergezeld door een huidvriendelijke siliconen band met een zweetafvoerend ontwerp om ervoor te zorgen dat hij droog en comfortabel blijft.
UW PARTNER IN VERKENNING
Ga op pad en onder ogen wat er ook komt
De Amazfit T-Rex Pro is een verkenningspartner op hoog niveau en ondersteunt vier wereldwijde navigatiesatellietsystemen, 10 ATM waterbestendigheid2, een meetsysteem voor bloed-zuurstofverzadiging3, een weertracker4, een zonsopgang- en zonsondergangmonitor4, een huidige maanfaseweergave5, een kompas en barometrische hoogtemeter, een ultralange batterijduur van 18 dagen6 bij normaal gebruik en meer dan 100 verschillende sportmodi7.
Verken het onbekende
De vier ondersteunde wereldwijde satellietnavigatiesystemen bieden snelle positionering met een hoge mate van nauwkeurigheid. Waar je ook gaat, je weet altijd waar je bent8.
Berijd het getij en maak een plons
Met een kwaliteit van 10 ATM is de Amazfit T-Rex Pro waterbestendig tot een diepte van maximaal 100 meter2, zodat je samen kunt surfen, zwemmen of de mysterieuze onderwaterwereld kunt verkennen.
Veilig opstijgen met bloed-zuurstofverzadigingsmeting
In hooggelegen gebieden brengt elke meter die je omhoog reist grotere uitdagingen met zich mee. De Amazfit T-Rex Pro zal u daarom waarschuwen wanneer hij detecteert dat u grote hoogteveranderingen ervaart9, en u vragen om de bloedzuurstofverzadigingstest uit te voeren. Deze test kan ook worden gedaan wanneer u zich ongemakkelijk voelt, om uw lichaam beter te beschermen.
Train ten volle en volg elke beweging
De Amazfit T-Rex Pro beschikt over meer dan 100 sportmodi7 en kan voor de meeste sportmodi worden gebruikt om kritieke gegevens zoals trainingshartslag, afgelegde afstand, bewegingssnelheid en verbrande calorieën in realtime te volgen en te verbeteren. atletische prestatie.
Het FirstBeat™-algoritme beoordeelt gespecialiseerde gegevens, zoals uw maximale zuurstofopname10, volledige hersteltijd en trainingsbelasting, om uw prestaties na elke uitdaging te kwantificeren.
Ons nieuwste zelfontwikkelde ExerSense™-algoritme voor trainingsherkenning herkent automatisch acht sportmodi en legt de bijbehorende trainingsgegevens vast11.
BESCHERM UW GEZONDHEID EN BLIJF FIT
Houd uw voortgang op pijl met hartslagmeting12
De Amazfit T-Rex Pro biedt 24-uurs hartslagmeting en kan onmiddellijke waarschuwingen geven voor een hoge hartslag. Hartgezondheid is een topprioriteit, en daarom houdt uw Amazfit T-Rex Pro het te allen tijde bij en kan het ook uw hartslagvariabiliteit (HRV) gedurende de dag registreren om uw stressniveau te controleren. Leren ontspannen is de eerste stap in het beschermen van uw gezondheid.
Ontvang gepersonaliseerde evaluaties met PAI13
PAI is een gezondheidsbeoordelingssysteem dat een algoritme gebruikt om complexe informatie zoals hartslag, activiteitsduur en andere gezondheidsgegevens om te zetten in een enkele numerieke waarde die uniek is voor elke gebruiker. Het PAI-gezondheidsbeoordelingssysteem ondersteunt de meeste trainingsmodi, ongeacht tijd of locatie, en creëert daarnaast ook een aangepaste gezondheidsevaluatie voor elke gebruiker om een persoonlijke gebruikerservaring te bieden.
Begrijp uw rust met slaapkwaliteitbewaking14
Slaapkwaliteit is essentieel voor de gezondheid en daarom dient de Amazfit T-Rex Pro als uw persoonlijke slaapassistent. Het horloge kan verschillende slaaptoestanden herkennen, zoals de lichte, diepe en REM-slaapstadia, evenals dutjes overdag, en monitort eventuele ademhalingsproblemen tijdens uw slaap15.
Uw ultieme persoonlijke assistent
De Amazfit T-Rex Pro brengt u op de hoogte van inkomende sms-berichten of oproepen, geplande alarmen en gebeurtenissen, om te voorkomen dat u belangrijke informatie mist. Het kan ook eenvoudig het afspelen van muziek op uw mobiele telefoon regelen via Bluetooth, zodat u onderweg kunt genieten van uw favoriete afspeellijsten.
Specificaties:

Afmetingen: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Gewicht: 59,4 g (met riem)
Lichaamsmateriaal: Polycarbonaat
Materiaal band: siliconenrubber
Bandlengte: 122 mm (lang), 78 mm (kort)
Bandbreedte: 22 mm
Waterbestendigheidsklasse: 10 ATM
Touchscreen: gehard glas + anti-vingerafdrukcoating
Scherm: 1,3" HD AMOLED-scherm
Resolutie: 360 X 360
Alw



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.