FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Dynamische geluidskwaliteit die overal mee naartoe gaat Water- en stofbestendig / Lange batterijduur / Bluetooth 5.0 / Dual Audio
Compact, draagbaar en lichtgewicht
De Mi Portable Bluetooth Speaker is klein genoeg om in een tas te dragen of in de palm van je hand te houden. Elke luidspreker weegt slechts zoveel als een Mi 9 Pro mobiele telefoon, dus je kunt je muziek overal mee naartoe nemen, zonder je zwaar te voelen.
Verfijnd ontwerp verbergt alles behalve dynamisch geluid
Het compacte maar krachtige ontwerp van het interieur bevat dubbele drivers met zeldzame-aardmagneten, een Canadees langvezelig diafragma en een passieve radiator waardoor de luidspreker muziek kan reproduceren met een oogverblindende geluidskwaliteit voor maximale opwinding en plezier.

Dubbele drivers met zeldzame-aardmagneten - Krachtige magneten zorgen voor een hoge gevoeligheid en realistische details.
Canadees langvezelig diafragma - Passende demping onderdrukt het uiteenvallen van de kegel voor helder en natuurlijk geluid.
Passieve radiator - Verbetert de diepe bas en de weergave van lage frequenties voor een betere geluidstextuur.

IP67-classificatie* voor gemoedsrust
De Mi draagbare Bluetooth-luidspreker is geclassificeerd als niveau 5 voor stof- en waterbestendigheid, wat betekent dat de interne componenten zijn beschermd tegen zweet, regen en stof, zodat u hem overal veilig mee naartoe kunt nemen.
Batterijduur van 10 uur voor langdurig plezier
Geniet van maximaal 10 uur* muziek op een volledige lading met de grote 2000 mAh-batterij. De USB-C-oplaadpoort ondersteunt de oriëntatie van de stekker omhoog of omlaag voor sneller en gemakkelijker opladen. Meer vermogen en een langere batterijduur zorgen ervoor dat je muziek langer meegaat als je uitgaat.
Bluetooth 5.0 voor snelle, stabiele verbindingen
Geniet van draadloze vrijheid met de geïntegreerde Bluetooth 5.0-chip, die zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten, een stabiel signaal, hoge transmissiesnelheid en krachtige storingsbeperking.
Dubbele audio* voor stereogeluid
De Mi Portable Bluetooth Speaker ondersteunt een echte draadloze stereoverbinding. Hierdoor kunt u twee luidsprekers combineren tot een draadloze stereoconfiguratie, waarbij de twee luidsprekers dienen als het rechter- en linkergeluidskanaal, voor een indrukwekkendere luisterervaring.
Helderder geluid voor betere gesprekken
Beantwoord en beëindig gesprekken met één aanraking en geniet van helder, natuurlijk geluid tijdens gesprekken dankzij de ingebouwde microfoon met hoge gevoeligheid en signaal-ruisverhouding, plus geïntegreerde echo-onderdrukking.
*Stof- en waterbestendigheidstestinstelling: Shenzhen Academy of Metrology and Quality Inspection; Testrapport: WTI9603463. *Testvoorwaarden voor de levensduur van de batterij van de luidspreker: de luidspreker kan tot 10 uur muziek afspelen in de enkele modus op 60% volume bij een volledige lading. De gegevens kunnen variëren op basis van omgevings- en gebruiksomstandigheden. Testinstituut: MORLAB Laboratorium. Rapportnummer: SZ19110107A01. *Dubbele audioverbinding vereist dat beide aangesloten apparaten deze mogelijkheid hebben. De Mi Portable Bluetooth-luidspreker wordt verkocht als een enkele luidspreker; twee kunnen worden aangeschaft om de dubbele audioverbindingsfunctie te gebruiken. Voor de beste draadloze stereo-ervaring is het raadzaam om de twee aangesloten luidsprekers 0,5 tot 1,2 meter uit elkaar te plaatsen. *Zorg ervoor dat de oplaadpoort vrij is van vloeistoffen en vreemde voorwerpen voordat u gaat opladen. Om te voorkomen dat er water in de oplaadpoort komt, sluit u het rubberen klepje van de oplaadpoort goed wanneer u de luidspreker gebruikt. *Als de luidspreker nat wordt, droog hem dan zo snel mogelijk af om hem werkend en in goede staat te houden.
Specificaties:

Productmodelnr.: XMYX04WM
Productafmetingen: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth-profielen: HFP/A2DP/AVRCP
Batterijcapaciteit: 2000 mAh
Stof- en waterbestendigheid: IP55
Ingangsparameters: 5V 1A
Andere functies: Dubbele audioverbinding
Nettogewicht product: 185 g
Bluetooth-versie: Bluetooth 5.0
Communicatiebereik: 10 m (open ruimte vrij van obstakels)
Continue afspeeltijd: 10 uur (60% volume)
Oplaadpoort: USB-C
Geïmplementeerde standaarden: Q/WMSX 010-2018



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.