FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
10 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Afstandsbediening via smartphone - 2200W - Geschikt voor omgevingen tot 46 m2 - Constante temperatuur tussen 16-28ºC - Ingebouwd display - IPX4 waterdicht
Snelle verwarming van de kamers met 2200W
Om precies te zijn, de Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S is een slimme elektrische kachel met aluminiumfolie en 72 verwarmbare elementen. Dit maakt hem perfect voor het verwarmen van ruimtes tot 46 m2. En dankzij het hoge warmteafvoervermogen tot wel 2200 W doet hij dat snel.
Stille werking en natuurlijke luchtverwarming
Een ander voordeel van deze radiator is dat hij geen ventilatoren heeft, waardoor hij de lucht op natuurlijke wijze verwarmt, zonder deze uit te drogen en zonder bewegende deeltjes die allergiesymptomen kunnen verergeren, en een stillere werking heeft. In plaats daarvan maakt de Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S gebruik van een genetwerkt, honingraatachtig geleidingssysteem dat de luchtstroom naar de oppervlakte leidt.
Constante temperatuur tussen 16-28ºC
Kies de gewenste temperatuur tussen 16 en 28 graden en ontspan, Mi Smart Space Heater 1S doet de rest. Dankzij de geïntegreerde dubbele temperatuursensor handhaaft de Xiaomi 1S-verwarmer een constante temperatuur wanneer de vooraf ingestelde waarde is bereikt.
Afstandsbediening vanaf smartphone
En hier is het slimme deel! Verbind de Mi Smart Space Heater 1S radiator via wifi en de Mi Home-app en bedien hem vanaf je smartphone, waar je ook bent. Zet hem aan als je je werk verlaat, zodat de kamer al warm is als je thuiskomt; zet de temperatuur hoger of lager zonder van je bank of bed te komen, enz...
Bediening via touchscreen
Maar als u uw telefoon niet wilt gebruiken, hoeft u dat ook niet te doen. De Xiaomi Mi Smart Space Heater heeft ook een groot scherm met drie helderheidsniveaus en aanraakbediening, zodat je de temperatuur kunt instellen en vanaf daar kunt inschakelen.
Een nauwgezet ontwerp dat typisch is voor Xiaomi
Wat de Mi Smart Space Heater S onderscheidt van de rest van de heaters in deze prijsklasse is de aandacht voor detail. Om te beginnen zijn alle randen en hoeken afgerond om verwondingen door stoten te voorkomen; en de poten zijn antislip. Bovendien is hij zeer gemakkelijk te vervoeren en op te bergen dankzij het lichte gewicht van 6 kg en de zijgrepen. En natuurlijk is hij volledig bruikbaar in de badkamer dankzij de IPX4-gecertificeerde waterdichtheid.
*Dit Xiaomi-apparaat synchroniseert met de Europese server
Specificaties:

Algemene parameters

Merk: Xiaomi
Product: Slimme verwarmer
Naam: Mi Smart Space Heater
Model: 1S (DNQZNB05ZM)


technische parameters

Type: bladkam
Warmtebron: Elektrisch
Verwarmingsvermogen: 2200 W
Oververhittingsbeveiliging: Ja


Ontwerp

Handgrepen: Ja
Digitaal display: Ja
Kleur: aluminium / wit
Legmogelijkheden: Vloer


Dimensies en gewicht

Afmetingen (Hoogte x Breedte x Diepte): 459 x 684 x ​​​​90 mm
Breedte met steun : 203 mm
Gewicht: 6 kg




Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.