FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
22 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Een compacte en lichtgewicht sneldroger
9,5 cm ultrakorte behuizing / 20 m/s supergrote luchtstroom / 50 miljoen negatieve ionen / 57°C slimme temperatuurregeling
Comfortabel om vast te houden, licht en handig voor op reis
De innovatieve structuur wordt geleverd met een ultrakorte behuizing, niet langer dan een lipstick, wat zorgt voor een comfortabele grip. Neem hem gemakkelijk mee op reis voor extra zekerheid.

Lippenstift lengte*
Lichtgewicht lichaam

Turbofan-bladen voor een sterke en stabiele luchtstroom
Gebaseerd op het werkingsprincipe van vliegtuigturbinemotoren, vermindert een uniek ontwerp met gebogen bladen en een luchtuitlaat verliezen aan windenergie en verbetert het effectief de luchtsnelheid. De krachtige motor produceert een sterke luchtstroom die vocht snel verdampt zonder dat hoge temperaturen nodig zijn.

20 m/s m/s - Grote luchtstroom*
7 bladen bladen - Vleugelvormige bladen

Comfortabele temperatuur om je haar te beschermen
De temperatuur wordt 60 keer per seconde gedetecteerd en het resultaat wordt direct naar de microprocessor gestuurd om de luchttemperatuur in realtime aan te passen en ervoor te zorgen dat de temperatuur stabiel blijft op 57℃. Wetenschappelijke temperatuurregeling voorkomt haarbeschadiging en helpt je haar zijn gezonde glans te behouden.
Leer van de L'Oréal Arts Ambassador over de juiste manier om je haar te drogen
Jason zei: "Als je de föhn tijdens het drogen naar beneden beweegt, krijg je gladder haar en minder haarbeschadiging. Houd een afstand van minimaal 10 cm tussen de luchtuitlaat en je haar. In de zomer is de aanbevolen temperatuur 57℃, wat beschermt het haar beter."
JASON CUI, L'Oréal Arts Ambassador, voormalig hoofdstylist van de modeshows van Hermès, LV en Dior in China en officiële stylist van Harper's Bazaar.
Droog snel zonder je haar te beschadigen en ga met een fris gevoel naar het werk
Niet alle haardrogers halen een droogsnelheid van 6,1 g/min*. De sterke luchtstroom zorgt ervoor dat het vocht snel verdampt, waardoor de tijd die je nodig hebt om je haar te drogen, 's morgens vroeg of voordat je naar bed gaat, wordt verkort.

Vroege ochtenden - Vermindert de tijd die besteed wordt aan het drogen van haar en geeft u een verfrissende ochtend
Voor het slapengaan - Droogt snel en beschermt je haar voor een goede nachtrust

Gladder en glanzender haar
De ingebouwde ionengenerator kan maar liefst 50 miljoen negatieve ionen afgeven in zijn sterke luchtstroom, wat statische elektriciteit vermindert, kroezen voorkomt, de haarschubben plat maakt en je haar een schitterende glans geeft. Het zorgt ook voor een snelle en zachte droging om de gezondheid van je haar te verbeteren.

50 miljoen negatieve ionen*
Maakt de haarschubben plat
Neutraliseert statische elektriciteit

Neem meer controle over hoe je je haar droogt Bewaar temperatuurinstellingen voor meer gemak
Hiermee kunt u vrij schakelen tussen warme en koude lucht en de luchtsnelheid beter regelen. Druk en druk om te beginnen en kies uit drie temperatuurinstellingen voor een soepele en comfortabele luchtstroom. De gebruikte temperatuur wordt automatisch opgeslagen en ingeschakeld de volgende keer dat u deze gebruikt.
De grip geeft je een comfortabel tastgevoel
De UV-coating is vuilafstotend en voelt zacht aan, waardoor je comfortabel in de hand ligt.
Minder geluid tijdens het drogen van het haar
De luchtstroomweerstand wordt tijdens de transmissie verminderd om het geluid effectief te beheersen. Met een zachter geluid en een sterkere luchtstroom, kunnen jij en je gezin een aangenamere haardroogervaring hebben.
Meerdere oververhittingsbeveiligingen voor meer veiligheid
De NTC detecteert realtime de temperatuur van de uitgaande lucht. De geselecteerde uiterst nauwkeurige elementen kunnen automatisch de oververhittingsbeveiliging activeren en de stroom uitschakelen in geval van te hoge temperaturen. In extreme gevallen wordt de zekering geactiveerd om de veiligheid te garanderen.

NTC-temperatuurdetectie
Beveiliging tegen oververhitting
Zekering:

Verfijnde details, ingenieus design

360° dubbellaags anti-brandmondstuk - Veilig en snel stylen
Ophanghaak - Gemakkelijk op te bergen
Ergonomische handgreep - Comfortabele grip
Versterkt netsnoer - Isoleert warmte en is bestand tegen hoge temperaturen

*Lipstick lengte: De lengte van de behuizing komt overeen met een stick van lippenstift (Dior Lip Tattoo). *20 m/s grote luchtstroom: de maximale luchtsnelheid in sterke, koude luchtmodus gemeten bij nominale spanning, met een afstand van 10 cm tussen de luchtuitlaat van het monsterproduct en de luchtinlaat van het testapparaat. * 57 ℃ slimme temperatuurregeling: het temperatuurverschil was ± 8 toen het monsterproduct werd getest bij verschillende omgevingstemperaturen en verschillende luchtsnelheden met behulp van een standaard 53-punts temperatuurtestapparaat, met de testomgevingstemperatuur ingesteld op 15 ℃/20 /25℃/30℃, luchtsnelheid ingesteld op sterk/zacht onder een constante temperatuur van 57℃ en de temperatuursensor geplaatst op 10 cm van de luchtuitlaat. * Droogsnelheid van 6,1 g/min: de waarde werd gemeten bij een temperatuur van 24,3 en een vochtigheid van 52% RH, met het product ingesteld op hoge luchtstroom en heteluchtmodus en de testdoek op 10 cm van de lucht geplaatst afzet van het steekproefproduct



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.