FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
21 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Word slim, word fit

Ingebouwd - GPS/GLONASS
Stijlvol 1,4'' - kleurenscherm
5 ATM - waterbestendigheid
120+ wijzerplaten/emoji-ondersteuning
Hartslag-/slaapbewaking
Batterijlevensduur tot 9 dagen

1000+ aangepaste combinatiesNieuwe look wanneer je maar wilt
Mi Watch Lite is niet alleen een slim horloge, het heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid. Er zijn drie kleuropties voor de horlogekast, vijf kleuropties voor de band, meer dan 120 wijzerplaten met thema's en aanpassing van de wijzerplaatfunctie* om aan uw steeds veranderende stijl te voldoen.
1,4" TFT-kleurenaanraakscherm
Ondersteunt automatische helderheidsaanpassing. Alles wat u moet weten op één scherm.
Kan zowel binnen als buiten sportenUw eigen personal trainer
11 trainingsmodi5 ATM waterdichtheid tot 50m
Of je nu binnen of buiten bent, Mi Watch Lite houdt je bewegingen in realtime bij en ondersteunt het instellen van specifieke trainingsdoelen om de resultaten van je training te verbeteren.

Buiten hardlopen
loopband
Buiten fietsen
Open water
zwemmen
Vrije stijl
Zwembad zwemmen
Krekel*
Trekking
Trailrun
wandelen
Binnen fietsen

Nauwkeurig dubbel satellietpositioneringssysteemVerken eindeloos
Met GPS+GLONASS-positionering en meerdere slimme sensoren kan het horloge nauwkeurig je traject, snelheid, afstand en verbrande calorieën volgen. Het kan ook eventuele veranderingen in hartslag meten, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van uw trainingsstatus.

GPS +GLONASS-satellietpositionering
Barometer (hoogtemeter)
3-assige versnellingsmeter/3-assige gyroscoop
Kompas
PPG-sensor

Professionele gezondheidsmonitoringHoud uw fysieke conditie in de gaten
Hartslagbewaking
Uitgerust met een PPG-sensor, kan het horloge uw hartslag 24 uur per dag nauwkeurig detecteren en u waarschuwen wanneer uw hartslag boven het normale niveau komt. Het kan ook uw hartslaggegevens in rust gedurende 30 dagen opslaan om veranderingen in de hartslag op de lange termijn te helpen volgen.
Slaapbewaking
Analyseer uw slaapkwaliteit door volledige slaapgegevens vast te leggen, zoals diepe slaap, lichte slaap en slaapduur om goede slaapgewoonten te behouden.
Ademen
Voer geleide ademhalingsoefeningen uit gedurende 1 tot 5 minuten op een vast ritme om stress altijd en overal te verlichten.
Dagelijkse gezondheidsgegevens in één oogopslag
Het horloge registreert uw dagelijkse hartslag, trainings- en slaapgegevens, zodat u goed op de hoogte bent van uw gezondheidstoestand.
Batterijlevensduur tot 9 dagen Bespaart de moeite van dagelijks opladen
100% opgeladen in 2 uur

9 dagen - normaal gebruik*
10 uur - Continue GPS-sportmodus

Meer praktische functies om je pols

Dagelijkse registratie van verbrande calorieën, aantal stappen en tijden dat u bent opgestaan.
Direct oproepen, sms'jes en app-meldingen bekijken
Bedien muziek terwijl je je telefoon in je zak houdt
Inactieve waarschuwingen om u eraan te herinneren actief te blijven


Zoek telefoon
Weerbericht
Alarm
stopwatch
Zaklamp
Timer

Drie horlogekasten en vijf banden in modieuze Morandi-kleuren, combineer zoals je wilt

Roze
ivoor
zwart
marineblauw
Olijf

*De waterbestendigheid van 50 m is gebaseerd op de standaard GB/T 30106-2013 en is getest door het China National Horological Quality Supervision and Testing Center. Rapportnummers waterbestendigheid: Mi Watch Lite: QT2009041. De waterbestendigheidsclassificatie is 5 ATM (gelijk aan een diepte van 50 m onder water), waardoor het apparaat kan worden gedragen tijdens het douchen en zwemmen, maar niet in sauna's of tijdens het duiken. *De gebruikersinterface van de app kan worden gewijzigd. Raadpleeg de daadwerkelijk gedownloade versie van Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite voor een nauwkeurige weergave. *Het apparaat ondersteunt momenteel alleen bewaking van een lange nachtrust en ondersteunt geen bewaking van korte dutjes overdag. Lange nachtrust verwijst naar slaap die meer dan twee uur duurt na het inslapen tijdens de nachtperiode. De standaard nachtperiode duurt van 21.00 uur tot 9.00 uur de volgende dag. Een lange nachtrust die aan een van de volgende voorwaarden voldoet, kan worden bewaakt: 1) De slaapduur valt geheel binnen de nachtperiode; 2) De slaap begint eerder dan 21:00 uur of eindigt later dan 9:00 uur, maar meer dan 50% van de slaapduur vond plaats binnen de nachtperiode. *Cricketmodus kan worden geüpgraded via OTA-updates. *Aangepaste wijzerplaatfuncties: sommige wijzerplaten ondersteunen aangepaste weergave-inhoud, zodat u kunt kiezen om uw favoriete of meest gebruikte functies op het horloge volgens uw behoeften weer te geven. * De zwarte, ivoorkleurige en marineblauwe horlogekasten worden geleverd met een band in de overeenkomstige kleur. De olijfkleurige en roze banden moeten apart worden aangeschaft. *Alle gegevens op deze pagina met betrekking tot opladen en batterijduur zijn verkregen van de Zhou Hai-laboratoria. De werkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van verschillen in softwareversie, omgeving en horloge-editie en komen mogelijk niet overeen met het werkelijke product. *Typisch batterijgebruik werd als volgt gemeten: Het horloge is ingesteld op de standaardfabrieksinstellingen. Slaapmonitoring, hartslagmeting met een interval van 30 minuten en non-stop stappentelling waren ingeschakeld. Bluetooth heeft elke dag 100 meldingen ontvangen en weergegeven, er zijn twee alarmen per dag ingesteld, het vergrendelde scherm is 50 keer ingeschakeld



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.