FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
11 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

MediaTek Helio G36
8 MP dubbele camera

8MP - AI dubbel camerasysteem
Groot 6,52-inch HD+-scherm
Gaat lang mee - 5000mAh (typ) batterij
Krachtige MediaTek Helio G36-processor

6,52" volledig scherm
Voor een bredere kijk
Het grote en kristalheldere 6,52-inch HD+-scherm geeft je direct een verbluffender visuele ervaring bij het kijken naar films en gamen.
5000mAh
Grotere capaciteit, minder zorgen
Met de enorme batterij van 5000 mAh en snel opladen van 10 W kun je de hele dag genieten van een langere batterijduur. Zeg vaarwel tegen angst voor een bijna lege batterij!

28 uur bellen
626 uur stand-by
19 uur video afspelen
33 uur lezen

Stijlvol en trendy ontwerp
Redmi A2 wordt geleverd met een trendy plat frame-ontwerp dat verkrijgbaar is in rustgevende tinten zwart, groen en blauw. Het getextureerde achterpaneel heeft een premium uitstraling die bestand is tegen vingerafdrukken en comfortabel is om voor een lange periode vast te houden.
8MP dubbel camerasysteem
Het 8 MP dubbele camerasysteem aan de achterkant wordt geleverd met intelligente beeldverwerkingsalgoritmen, zodat u al uw verhalen kunt opnemen.
De portretmodus zorgt voor een natuurlijk scherptediepte-effect op de achtergrond, waardoor je onderwerp opvalt in een menigte.
HDR-modus
Heldere foto's, zelfs in contrastrijke situaties
De HDR-modus kan handig zijn bij het fotograferen van scenario's met een hoog contrast om de juiste balans van de belichting te krijgen.
Video's maken
met verschillende functies

Korte video's
Time-lapse fotografie

MediaTek Helio G36
Redmi A2 is voorzien van een indrukwekkende octa-core processor, die alle kracht levert die je nodig hebt voor naadloos browsen en multimediaconsumptie.
Tot 1 TB uitbreidbare opslag
Wil je meer films, foto's en muziek opslaan op je telefoon? Redmi A2 wordt geleverd met een speciale micro SD-kaartsleuf, zodat u gemakkelijk tonnen inhoud in uw zak kunt meenemen.
2 jaar tijdige beveiligingsupdates
Verbeter uw ervaring met een veilig, soepel en responsief besturingssysteem. Start en schakel snel en eenvoudig over van je favoriete sociale media naar games of fotografie.
Functie voor geheugenuitbreiding
Breid uw geheugen uit tot 2 GB*! Geheugenuitbreiding verbetert de efficiëntie en verwerkingsmogelijkheden van de telefoon, geniet van een naadloze ervaring met de vrijheid om met hogere snelheden meerdere apps uit te voeren en te schakelen.
Strenge testnormen om duurzaamheid te garanderen
Met onze toewijding om de beste kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs, hebben we onze telefoons aan verschillende tests onderworpen.

500.000 keer keylife-test
10.000 keer duurzaamheidstest van de connector
300 keer roltest
28.000 keer micro valtest

*Getest door interne laboratoria van Xiaomi. De werkelijke resultaten kunnen afwijken.
Opmerkingen:*De mobiele telefoons die op deze pagina worden getoond, zijn alleen ter referentie en geven mogelijk niet het werkelijke product weer. De kleur en afwerking van het daadwerkelijke product kunnen enigszins variëren in verschillende omgevingen;*De afbeeldingen van functies die op deze pagina worden getoond, zijn alleen ter referentie en weerspiegelen mogelijk niet het daadwerkelijke product of de configuratie ervan;*De werkelijk beschikbare geheugen- en opslagcapaciteit kan variëren of worden verminderd als gevolg van een aantal factoren: Aangezien het besturingssysteem een deel van het geheugen (RAM) in beslag neemt, de werkelijk beschikbare ruimte kleiner is dan de gemarkeerde geheugencapaciteit; vanwege het besturingssysteem en de vooraf geïnstalleerde programma's die een deel van het flashgeheugen (ROM) in beslag nemen, is de werkelijk beschikbare opslagruimte minder dan de gemarkeerde capaciteit voor flashopslag;*5000mAh verwijst naar de typische waarde van de batterijcapaciteit van Redmi A2.*Alle gegevens op deze pagina met betrekking tot opladen en batterijduur zijn afkomstig van Xiaomi-laboratoria. De werkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de softwareversie, de specifieke testomgeving en het telefoonmodel. Alle vergelijkingen op deze pagina hebben alleen betrekking op Xiaomi-producten.*Productafbeeldingen en -modellen, gegevens, functies, prestaties, specificatieparameters, gebruikersinterface en andere productinformatie zijn alleen ter referentie. Xiaomi kan deze informatie wijzigen. Raadpleeg het product en de producthandleiding voor meer informatie. Tenzij anders vermeld, zijn de gegevens waarnaar op deze website wordt verwezen de resultaten van interne tests van Xiaomi.*De functie voor geheugenuitbreiding zal beschikbaar worden gesteld via een toekomstige OTA-update. Deze functie is alleen beschikbaar als er voldoende opslagruimte op uw apparaat is.
Specificaties:

Processor

MediaTek Helio G36
CPU: Tot 2,2 GHz

Opslag en RAM

3GB+64GB
LPDDR4X + eMMC 5.1
Ondersteunt uitbreidbare opslag tot 1 TB

Dimensies

Hoogte: 164,9 mm
Breedte: 76,75 mm
Dikte: 9.09mm
Gewicht: 192 gram
*Gegevens verstrekt door interne laboratoria. De meetmethoden van de industrie kunnen variëren en daarom kunnen de werkelijke resultaten verschillen.

Beeldscherm

6,52-inch HD+ Dot Drop-scherm
1600 x 720 HD+
Beeldverhouding van 20:9
Ondersteunt nachtlampje

Achteruitrijcamera

8 MP hoofdcamera
f/2.0
Extra lens*
*Hulplens verwijst naar QVGA-lens met een actieve pixelarray van 248 x 328.
Video-opname achterzijde: 1080p / 1920 x 1080 bij 30 fps; 720p / 1280 x 720 bij 30 fps

Camera aan de voorkant

5 km/u kunt
f/2.2
Video-opname aan de voorkant: 1080p / 1920 x 1080 bij 30 fps; 720p / 1280 x 720 bij 30 fps

Batterij en opladen

5000mAh (standaard)
10W snel opladen
Oplader van 10 W in de doos
Micro-USB-aansluiting

Netwerk



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.