FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
14 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Zeldzame en premium bamboe latten/strips van verschillende afmetingen (160 cm) voor knutsel- en bouwprojecten - Groothandel

vanaf € 0,70 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 2,00

Te onderhandelen
€ 0,90 van 1 tot 100 stuks
€ 0,80 van 200 tot 400 stuks
€ 0,70 van 800 tot 1600 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
€ 100,00
Beschikbaar aantal
3000 stuks
Land
China
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
30 dagen
SKU:
BSF20211
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Met trots bieden wij een uitgebreide selectie premium bamboe latten/strips aan, ideaal voor een breed scala aan creatieve en bouwprojecten. Elke strip heeft een lengte van 160 cm (63 inch) en is verkrijgbaar in verschillende breedtes en diktes om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Gemengde bestellingen zijn acceptabel. Omdat er veel maten en verschillende prijzen zijn, is de gepubliceerde prijs de laagste, dus als je andere maten nodig hebt, neem dan tijdig contact met mij op.
Het allerbelangrijkste is dat u, door een van mijn producten te kopen en verkopen, gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waarbij u op zijn minst de waarde van het eindproduct kunt verhogen. 10 keer hoger.
Product specificaties:
Verkrijgbaar in verschillende breedtes en diktes, wat veelzijdigheid biedt voor verschillende projecten.
Natuurlijke kleur: De bamboe is een mix van wit en lichtgeel, wat zijn natuurlijke schoonheid laat zien.
Materiaalkwaliteit: Geselecteerd uit de dikste delen van de bamboewand. De huid en knooppunten worden verwijderd om de meest bruikbare bamboevezeldelen te behouden.
Afwerking: Beide zijden van de strips zijn vlak, goed gepolijst en ongevernist, wat zorgt voor een natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling.
Flexibiliteit: Deze bamboestrips kunnen in een halfronde vorm worden gebogen zonder te breken. Met de juiste verwarming kunnen ze zelfs een volledig ronde vorm bereiken.
Duurzaamheid: Deze strips kunnen vele jaren worden bewaard zonder hun kwaliteit te verliezen, waardoor ze een waardevol materiaal zijn voor langetermijnprojecten.
Toepassingen:
Geschikt voor handwerklessen op school, perfect voor het maken van kano's, kajaks, deuren, ramen, fotolijsten, bogen en bootframes.
Ook geschikt voor innovatieve projecten zoals het maken van strikken voor tieners, vliegers, lantaarns, linialen, kooien voor huisdieren en autoreparatieonderdelen.
Bestellen en verzenden:
Aangepaste formaten: Voor de zeescheepvaart kunnen wij strips tot 2 meter lang produceren. Neem contact met ons op voor specifieke maatverzoeken.
Verwerkingstijd: ongeveer 2-3 dagen.
Verzending: Levering duurt doorgaans ongeveer 2-4 weken via China Post-luchtpost. Voor grotere bestellingen is verzending per zee/trein mogelijk, wat ongeveer 5-8 weken duurt.
De vracht wordt berekend op basis van gewicht en volume, via post-expres- en luchtvracht. Als het meer dan 20 kilogram weegt, wordt het over zee of per spoor verzonden. Het is een deur-tot-deur-service met een trackingnummer, zodat u deze op elk gewenst moment online kunt volgen. Aangepaste verzoeken zijn welkom.
Bedankt dat u onze bamboestrips overweegt voor uw knutsel- en bouwbehoeften. Wij verheugen ons erop u deze veelzijdige en hoogwaardige materialen te mogen aanbieden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.