BACK TO SCHOOL
-40%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

GOEDERENGROEP

 1. Nieuw

  Nieuwe goederen in de originele verpakking. In deze groep vind je zowel producten direct van de fabrikant of distributeur als volwaardige reekseindes en nieuwe producten van opgeheven winkels, faillissementen en openbare verkopen door deurwaarders. Garantie van de fabrikant of groothandelaar - garantie afhankelijk van het product.

 2. Gebruikt

  Goed werkende en geteste goederen met duidelijke sporen van gebruik. In bepaalde gevallen kunnen deze inclusief garantie worden verkocht. In ieder geval moet je de technische en/of visuele staat van de gebruikte goederen direct bij de verkoper navragen.

 3. Beschadigde

  Beschadigde goederen. Gewoonlijk zijn dit kleine elektrische mankementen die erg makkelijk kunnen worden weggewerkt. Deze goederen zijn in wezen klantenretouren. Vaak zijn ze nieuw en zijn ze nog niet bij de klant gearriveerd. Dit zijn bijvoorbeeld goederen die zijn beschadigd tijdens het vervoer of kapotte producten. Bij de aankoop van dergelijke goederen betaal je slechts een fractie van de marktprijs. Geen garantie. Voor deze goederen geldt geen garantie.

 4. Mix/Retourware

  Dit betreft een combinatie van nieuwe, gebruikte en beschadigde goederen. 60% in orde, 95% in originele verpakking (tenzij anders staat aangegeven). Dit zijn goederen tegen erg aantrekkelijke prijzen. Niet nagekeken goederen zonder garantie.

 5. Gerenoveerd

  Goederen die door de fabrikant of een geautoriseerde service zijn hersteld. Technisch steeds 100% in orde, verkocht in vervangende verpakking. "Refurbished” apparatuur krijgt gewoonlijk een opstartgarantie van 4 weken.

 6. Outlet

  Ongebruikte goederen van reekseindes, overschotten, consumentenretouren en onverkochte resten uit winkels waar ze voor het eerste werden aangeboden. Dit kunnen zowel goederen van eerdere seizoenen zijn als huidige collecties die vaak onvolledig zijn of die bijv. worden verkocht in vervangende verpakkingen enz.

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.