FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Elektrische Draden

(45 aanbieding)
Kabelwartel PG-13,5
€ 0,14 - 13% € 0,16 /stuk Minimumprijs vanaf 30 dagen voor korting: € 0,14

Kabelwartel PG-13,5

zonder beperkingen
Nieuw
Kabel YDY 5x4mm2 żo/750V
€ 2,10 - 14% € 2,46 /meter Minimumprijs vanaf 30 dagen voor korting: € 2,10

Kabel YDY 5x4mm2 żo/750V

zonder beperkingen
Nieuw

Ontdek de topkeuzes in elektrische draden voor groothandel

In onze snel evoluerende wereld zijn elektrische draden onmisbaar geworden, essentieel voor tal van beroepen en alledaagse bezigheden. Hun constante vraag onderstreept het belang ervan voor detailhandelaren die hun assortiment willen uitbreiden met kwalitatieve elektrische oplossingen. Het Merkandi handelsplatform stelt elke dag nieuwe aanbiedingen van groothandelaars wereldwijd beschikbaar, een uitgelezen kans voor ondernemingen om hun productgamma op een vlotte manier te verbreden.

Verrijk uw voorraad met kwalitatieve elektrische draden uit de groothandel

Toegang krijgen tot producten tegen verlaagde prijzen via Merkandi biedt aanzienlijke financiële voordelen bij grootschalige aankopen, wat zeer voordelig is voor bedrijven die hun investeringen willen optimaliseren. Het platform speelt in op specifieke behoeften met een divers aanbod aan elektrische draden, waaronder types die uitblinken in duurzaamheid, materiaalkwaliteit en weerstandscapaciteiten. Dit garandeert dat bedrijven precies vinden wat ze nodig hebben, waardoor het inkopen in bulk eenvoudiger wordt.

Leg wereldwijd contact met groothandels in elektrische bekabeling

Merkandi's missie is het vereenvoudigen van de wereldhandel door de kloof tussen kopers en gerenommeerde verkopers over de hele wereld te dichten. Het platform bevordert directe communicatie met leveranciers, wat transacties veilig en eenvoudig maakt, ongeacht geografische of taalbarrières. Merkandi zet zich in voor de veiligheid bij aankopen, controleert de integriteit van leveranciers en beschermt kopers tegen fraude. Dankzij het aangaan van partnerschappen met nieuwe, betrouwbare leveranciers, kunnen bedrijven vol vertrouwen groeien.

Als lid van Merkandi profiteert u direct van toegang tot een breed netwerk van leveranciers en exclusieve aanbiedingen. Het positioneert zich als de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve elektrische bekabeling tegen groothandelsprijzen op een veilige en gemakkelijke manier. De moeiteloosheid waarmee uw bedrijf kan uitbreiden via dit platform is ongekend, waardoor het de voorkeurskeuze is voor de inkoop van elektrische draden op groothandelsniveau.

Verken vandaag nog de mogelijkheden van Merkandi en ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van ons uitgebreide netwerk van groothandelsleveranciers. Of u nu op zoek bent naar duurzame

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.