FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Merkandi Service Prijs-Match Garantiebeleid

Merkandi is toegewijd aan het bieden van ongeëvenaarde waarde en tevredenheid aan onze klanten in al onze serviceaanbiedingen. Om ervoor te zorgen dat u altijd de beste prijs voor onze diensten ontvangt, introduceren we onze 30-Dagen Service Prijs-Match Garantie. Dit beleid is ontworpen om te garanderen dat de prijzen die wij aanbieden voor onze diensten, zoals registratie of accountvernieuwing, competitief en eerlijk zijn.

Eligibiliteit

 • Deze Prijs-Match Garantie is specifiek voor klanten die een e-mail van Merkandi hebben ontvangen waarin dit beleid wordt aangeboden. Alleen degenen die rechtstreeks door ons zijn gecontacteerd met een aanbod met betrekking tot het prijs-match beleid komen in aanmerking.
 • Om een prijsmatchclaim te starten, moeten in aanmerking komende klanten contact met ons opnemen via e-mail door rechtstreeks te reageren op onze initiële aanbiedingse-mail. Dit is om ervoor te zorgen dat we uw verzoek nauwkeurig verwerken en koppelen aan uw account.

Duur

 • De garantie is geldig gedurende 30 dagen vanaf het moment dat onze aanbiedingse-mail door de klant is ontvangen. De ontvangsttijd van onze e-mail, zoals aangegeven door de tijdstempel, markeert het begin van de 30-daagse kwalificatieperiode.

Hoe te Claimen

 • Let op een Prijsaanpassing op: Als u merkt dat de prijs voor een dienst die u heeft aangeschaft, zoals registratie of accountvernieuwing, is verlaagd op onze website binnen de periode van 30 dagen, documenteer dan de wijziging.
 • E-mail Ons: Antwoord op onze oorspronkelijke prijs-match garantie aanbiedings e-mail met uw claim, inclusief details van de dienst en de waargenomen nieuwe prijs.
 • Beoordeling: Ons team zal uw claim beoordelen om de geldigheid ervan te verifiëren, waarbij wordt gegarandeerd dat de prijsverlaging van toepassing is op hetzelfde type dienst onder identieke voorwaarden.
 • Aanpassing: Als uw claim aan onze criteria voldoet, zullen we de lagere prijs matchen. We zullen u informeren over hoe het prijsverschil zal worden terugbetaald of bijgeschreven op uw account.

Voorwaarden

 • De Prijs-Match Garantie is uitsluitend van toepassing op de diensten van Merkandi, inclusief registratie- of accountvernieuwingskosten.
 • De betreffende dienst moet identiek zijn wat betreft de aangeboden voorwaarden.
 • Dit beleid is niet-overdraagbaar en is alleen van toepassing op directe aankopen of vernieuwingen via Merkandi.

Uitzonderingen

 • Prijsaanpassingen op basis van fouten of drukfouten zijn niet geldig onder dit beleid.

Merkandi behoudt zich het recht voor om deze garantie op elk moment naar eigen goeddunken te wijzigen of stop te zetten, en zonder voorafgaande kennisgeving. Beslissingen met betrekking tot prijsmatch verzoeken zijn definitief en bindend.

Wij waarderen uw vertrouwen in Merkandi voor uw servicebehoeften en kijken ernaar uit om u uitzonderlijke waarde en ondersteuning te blijven bieden.

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.