APRIL SAVINGS
-40%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Referenties

Merkandi is een handelsplatform dat een breed scala aan producten aanbiedt, van overstock, retouren en liquidatie. Mijn ervaring leert dat Merkandi niet alleen een betrouwbare en betrouwbare zakenpartner is, maar ook een ideale bevoorradingsbron voor ondernemers die hun eigen commerciële activiteit runnen. Wat Merkandi onderscheidt van andere handelsplatformen, is vooral een breed scala aan producten en concurrerende prijzen. Hierdoor kunnen ondernemers tegen zeer aantrekkelijke prijzen goederen inkopen, wat zich vertaalt in hogere marges en betere financiële resultaten. Een ander voordeel van Merkandi is het gebruiksgemak van het platform, dat duidelijk en intuïtief in gebruik is. Klanten kunnen aanbiedingen filteren en sorteren op basis van hun voorkeuren en snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen. Vermeldenswaard is ook de professionele benadering van het Merkandi-team voor klanten, die altijd kunnen rekenen op hulp en ondersteuning in geval van vragen of problemen. Samenvattend kan ik Merkandi ten zeerste aanbevelen als een betrouwbare en betrouwbare zakenpartner, evenals een uitstekende bron van benodigdheden voor ondernemers die actief zijn in de handelssector.

MCB Trade B.V.

Beste, De aanbiedingen plaatsen gaat perfect. Als wij een bericht van een klant gestuurd krijgen dan kunnen wij zien als wij bij Merkandi inloggen. Normaal moeten wij ook een mail ontvangen zodat wij snel kunnen reageren op de berichten.

Muslum Durmus

Snelle reactie en goede service! Een breed assortiment van veel verschillende producten over de hele wereld. Ik zal binnenkort de verkoopoptie testen!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Zeer tevreden met Merkandi, mijn aanbiedingen kunnen de hele wereld bereiken. De aanbiedingen worden automatisch in meerdere talen gepubliceerd, het is erg interessant.

Sofia Franco

Super platform voor de handel, gemakkelijk te gebruiken . Veel handelaars en in verschillende talen kunnen promoten is super handig! Raad het iedereen aan

Toledo Michel

Goede en snelle service. Een transparant platform voor het vinden van interessante aanbiedingen, maar ook voor verkoop. Het biedt samenwerking met betrouwbare verkopers.

Miquel Muringen

Een geweldig platform om nieuwe internationale contacten te leggen, ik raad het ten zeerste aan. Grote keuze aan productgroepen. Geweldig gebruikersdashboard, handig om mee te werken.

Jan Bontes

Hallo. Ik wilde mijn mening delen over het Markandi-platform. Handig, vooral voor bedrijven die handelen op buitenlandse markten. Ons bedrijf bestaat al meer dan 12 jaar, ik denk dat het tijd en geld goed is geïnvesteerd, Markandi heeft ons geholpen om veel contacten te vinden. ik raad het aan

Grzegorz Sawicz

Ik heb andere pagina's geprobeerd, maar er is hier veel verkeer. De klantenservice was erg snel en vriendelijk. U zult zeker zeer tevreden zijn.

Kadir Cinar

Zeer professionele klantenservice. Maria is het beste voorbeeld van de juiste persoon op de juiste plek. Hulp wordt sneller gegeven dan licht. Mevrouw Maria is altijd cultureel en staat te popelen om te helpen. Ze weet het gebruik van het platform aan te moedigen - op geen enkele manier te verwarren met de opdringerige poging om een account aan te maken. Als het om het platform zelf gaat, is het eenvoudig, transparant en biedt het veel mogelijkheden. Het is prettig in gebruik.

Pawel Goldyn

Een zeer overzichtelijk handelsplatform dat het werk gemakkelijker maakt. Het heeft ook een groot netwerk van contacten, waardoor iedereen veel nieuwe klanten kan krijgen.

Dave Bus

5 sterren ! Ik heb me geregistreerd op de site en binnen de kortste keren heb ik klanten gevonden! Dus de jaarlijkse vergoeding die ik betaalde, heb ik al teruggekregen. Bedankt voor de service!

Georgian Antonio Baragau

Merkandi is een platform voor iedere groothandel. Veel gebruikers en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen! Breed assortiment wereldwijd, daarom raad ik het ten zeerste aan!

Marlon Kool

Mijn ervaring met Merkandi is erg positief. Ik heb veel kooplieden gevonden met verschillende goederen. Aanbiedingen worden elke dag gepubliceerd en zijn afkomstig uit zeer veel landen.

mohammed abnay

Uitstekende plek! Er zijn veel belangrijke aanbiedingen. De prijzen zijn acceptabel. Ik ben dol op deze site omdat er veel handelaren zijn. Ik wens je veel succes bij je werk.

medhat sayed omar

Ik hou van Merkandi vanwege de communicatiestrategie in zakelijke marketing die ze volgen. Ik stopte met mijn inspannende zoektocht naar zakelijke kansen op internet toen ik Merkandi vond en ik contacteer bedrijven die mijn doelwit gemakkelijker bereiken dan via andere bronnen op internet. Ik bedank de mensen die voor Merkandi werken heel erg en ik wens jullie allemaal veel succes.

Nash.co

Zeer professioneel handelsplatform! Top een! Technische ondersteuning altijd bereikbaar via de telefoon. Geweldige aanbiedingen.

Freek van Eijndhoven

Professioneel platform voor het verkopen van onze huishoudelijke artikelen en andere goederen. We bereiken nieuwe klanten in Europa en daarbuiten.

Bram Maas - Maas Beheer & Advies BV

We zijn blij met de service die Merkandi biedt, omdat het ons in contact brengt met klanten over de hele wereld. Het is heel eenvoudig om uw 'showroom' in te richten met beschikbare producten waar klanten uit kunnen kiezen.

Nico Dirkx

Een zeer succesvol platform, veel groothandelsaanbiedingen en contacten op één plek. Kwaliteit van de klantenservice. Ik kan het alleen maar aanbevelen

Miloslav Svoboda

Het verkoopportaal dat ik zojuist heb ontdekt is absoluut geweldig! Het maakt het niet alleen gemakkelijker om de producten te vinden die ik nodig heb, maar het zorgt ook voor een geweldige winkelervaring. De interface is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, wat het navigeren door de website prettig en effectief maakt. Bovendien zorgt een breed productassortiment en een verscheidenheid aan categorieën ervoor dat iedereen hier iets voor zichzelf zal vinden. Bovendien kunt u dankzij de filter- en zoekopties snel precies vinden wat u zoekt.

Paweł Boroń

Zeer goede pagina waar u veel zaken kunt doen, ik ben er heel blij mee. Op groothandelsniveau kunt u in elke sector alles vinden wat u zoekt.

Ismael Colín

Een grote selectie goederen, zeer goede samenwerking en communicatie met verkopers. Ik heb nog geen goederen uit het buitenland besteld, maar ik denk dat het geweldig zal zijn. Ik raad aan.

Beata Stępniewska

Het is een geweldig platform dat veel mogelijkheden biedt om in contact te komen met handelaren van over de hele wereld. Offertes maken en communiceren is heel eenvoudig en duidelijk.

Emad R.

Een zeer handig en gemakkelijk te gebruiken platform voor het vinden van nieuwe contacten. Het is comfortabel om aan te werken. Bedankt, alles is in orde en ik vind het leuk.

Oleh Koval

De website als platform voor groothandelaars is geweldig, het is eigenlijk een klant met een portemonnee die aankopen doet. Het nadeel is echter dat je bij het schrijven met een klant in de war kunt raken over welke klant het was; er is geen sprake van markeren of filteren van gesprekken. Verder is het platform geweldig!

Bartosz Rogoziński

Ik vind langzaam mijn weg, maar het platform is een hele fijne en professionele service! toegang tot alles tegen echt goede prijzen, grote selectie, bespreekbaar!

Sylwester Jaskólski

Een uitstekende handelswebsite die snelheid en betrouwbaarheid garandeert in de omgang met groothandels. Ik heb er een positieve ervaring mee gehad en ben zeer tevreden. Bedankt

Jamal Nasser Eddin

Zeer interessante site. Maar bij sommige verkopers duurt het erg lang voordat ze zich hebben afgemeld, en bij sommige verkopers gebeurt het helemaal niet! Dit is een beetje lastig, want hoewel de aankoopvoorwaarden en andere producten worden verduidelijkt, zijn deze mogelijk niet beschikbaar! Hoewel ik niet zeker weet of ik het juiste heb gedaan door te betalen voor toegang tot de site en + een exclusieve zone te bestellen waarin in feite alles hetzelfde is als in de reguliere zones!

Юрій Гуменний

zeer goede site om wereldwijde bedrijven met elkaar te verbinden gemakkelijk om de producten in voorraad en groothandel te vinden gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk om de bestellingen te plaatsen Ik heb aanbevolen om lid te worden van deze site vestig uw mondiale activiteiten

HAFEEZ AQIB
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.