FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
14 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Referenties

Merkandi is een handelsplatform dat een breed scala aan producten aanbiedt, van overstock, retouren en liquidatie. Mijn ervaring leert dat Merkandi niet alleen een betrouwbare en betrouwbare zakenpartner is, maar ook een ideale bevoorradingsbron voor ondernemers die hun eigen commerciële activiteit runnen. Wat Merkandi onderscheidt van andere handelsplatformen, is vooral een breed scala aan producten en concurrerende prijzen. Hierdoor kunnen ondernemers tegen zeer aantrekkelijke prijzen goederen inkopen, wat zich vertaalt in hogere marges en betere financiële resultaten. Een ander voordeel van Merkandi is het gebruiksgemak van het platform, dat duidelijk en intuïtief in gebruik is. Klanten kunnen aanbiedingen filteren en sorteren op basis van hun voorkeuren en snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen. Vermeldenswaard is ook de professionele benadering van het Merkandi-team voor klanten, die altijd kunnen rekenen op hulp en ondersteuning in geval van vragen of problemen. Samenvattend kan ik Merkandi ten zeerste aanbevelen als een betrouwbare en betrouwbare zakenpartner, evenals een uitstekende bron van benodigdheden voor ondernemers die actief zijn in de handelssector.

MCB Trade B.V.

Beste, De aanbiedingen plaatsen gaat perfect. Als wij een bericht van een klant gestuurd krijgen dan kunnen wij zien als wij bij Merkandi inloggen. Normaal moeten wij ook een mail ontvangen zodat wij snel kunnen reageren op de berichten.

Muslum Durmus

Snelle reactie en goede service! Een breed assortiment van veel verschillende producten over de hele wereld. Ik zal binnenkort de verkoopoptie testen!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Zeer tevreden met Merkandi, mijn aanbiedingen kunnen de hele wereld bereiken. De aanbiedingen worden automatisch in meerdere talen gepubliceerd, het is erg interessant.

Sofia Franco

Super platform voor de handel, gemakkelijk te gebruiken . Veel handelaars en in verschillende talen kunnen promoten is super handig! Raad het iedereen aan

Toledo Michel

Goede en snelle service. Een transparant platform voor het vinden van interessante aanbiedingen, maar ook voor verkoop. Het biedt samenwerking met betrouwbare verkopers.

Miquel Muringen

Een geweldig platform om nieuwe internationale contacten te leggen, ik raad het ten zeerste aan. Grote keuze aan productgroepen. Geweldig gebruikersdashboard, handig om mee te werken.

Jan Bontes

Hallo. Ik wilde mijn mening delen over het Markandi-platform. Handig, vooral voor bedrijven die handelen op buitenlandse markten. Ons bedrijf bestaat al meer dan 12 jaar, ik denk dat het tijd en geld goed is geïnvesteerd, Markandi heeft ons geholpen om veel contacten te vinden. ik raad het aan

Grzegorz Sawicz

Ik heb andere pagina's geprobeerd, maar er is hier veel verkeer. De klantenservice was erg snel en vriendelijk. U zult zeker zeer tevreden zijn.

Kadir Cinar

Zeer professionele klantenservice. Maria is het beste voorbeeld van de juiste persoon op de juiste plek. Hulp wordt sneller gegeven dan licht. Mevrouw Maria is altijd cultureel en staat te popelen om te helpen. Ze weet het gebruik van het platform aan te moedigen - op geen enkele manier te verwarren met de opdringerige poging om een account aan te maken. Als het om het platform zelf gaat, is het eenvoudig, transparant en biedt het veel mogelijkheden. Het is prettig in gebruik.

Pawel Goldyn

Een zeer overzichtelijk handelsplatform dat het werk gemakkelijker maakt. Het heeft ook een groot netwerk van contacten, waardoor iedereen veel nieuwe klanten kan krijgen.

Dave Bus

5 sterren ! Ik heb me geregistreerd op de site en binnen de kortste keren heb ik klanten gevonden! Dus de jaarlijkse vergoeding die ik betaalde, heb ik al teruggekregen. Bedankt voor de service!

Georgian Antonio Baragau

Merkandi is een platform voor iedere groothandel. Veel gebruikers en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen! Breed assortiment wereldwijd, daarom raad ik het ten zeerste aan!

Marlon Kool

Mijn ervaring met Merkandi is erg positief. Ik heb veel kooplieden gevonden met verschillende goederen. Aanbiedingen worden elke dag gepubliceerd en zijn afkomstig uit zeer veel landen.

mohammed abnay

Uitstekende plek! Er zijn veel belangrijke aanbiedingen. De prijzen zijn acceptabel. Ik ben dol op deze site omdat er veel handelaren zijn. Ik wens je veel succes bij je werk.

medhat sayed omar

Ik hou van Merkandi vanwege de communicatiestrategie in zakelijke marketing die ze volgen. Ik stopte met mijn inspannende zoektocht naar zakelijke kansen op internet toen ik Merkandi vond en ik contacteer bedrijven die mijn doelwit gemakkelijker bereiken dan via andere bronnen op internet. Ik bedank de mensen die voor Merkandi werken heel erg en ik wens jullie allemaal veel succes.

Nash.co

Zeer professioneel handelsplatform! Top een! Technische ondersteuning altijd bereikbaar via de telefoon. Geweldige aanbiedingen.

Freek van Eijndhoven

Professioneel platform voor het verkopen van onze huishoudelijke artikelen en andere goederen. We bereiken nieuwe klanten in Europa en daarbuiten.

Bram Maas - Maas Beheer & Advies BV

We zijn blij met de service die Merkandi biedt, omdat het ons in contact brengt met klanten over de hele wereld. Het is heel eenvoudig om uw 'showroom' in te richten met beschikbare producten waar klanten uit kunnen kiezen.

Nico Dirkx

Het is echt geweldig Het platform heeft mij enorm geholpen. Ik heb veel informatie, veel leveranciers, veel waardevolle goederen, er is een groot leveranciersbestand.

Mohamed Abdelnaby

Het is een goede website om als handelaar en groothandel te werken. Potentiële klant die via de website of rechtstreeks telefonisch contact met u kan opnemen. Ik raad het iedereen ten zeerste aan.

Gytis Labakojis

Vragen worden snel en vakkundig beantwoord en snel afgehandeld. De medewerkers zijn opgeleid en weten wat ze doen en waar ze op moeten letten.

Umar Shahbaz

Een zeer goede service met serieuze geverifieerde verkopers met kwaliteitsspullen tegen lage prijzen en snelle en veilige levering. Tevreden over Merkandi

Cristian Mindroc

Alles werkt zeer professioneel en betrouwbaar, een heel duidelijk platform voor het werken met klanten. Door het assortiment actief te vergroten, hebben we in slechts 2 dagen de eerste verkoop weten te realiseren. Ik raad aan!

UAB Eimeta

Merkandi is een goede manier om in contact te komen met handelspartners in heel Europa. Het maken van aanbiedingen spreekt grotendeels voor zich. Als je problemen of vragen hebt, is de livechat vriendelijk en betrouwbaar.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

Het was echt een fantastische ervaring op Merkandi. Het is een enorm platform om het bedrijf over de hele wereld te verkennen. Geweldig hulpmiddel voor nieuwe business.

Joaib Khan

Dankzij Merkandi heb ik veel nieuwe, interessante contacten gekregen voor prachtige magazijnen die ik zelf moeilijk op internet had kunnen vinden, dank je

Miroslava Váňová

Interessant portaal, eenvoudig te gebruiken, momenteel vooral nuttig voor buitenlandse contacten, de klantenondersteuning is snel en zeer behulpzaam.

Andrea Brillo

Ik vond pas nieuwe en echte kopers nadat ik mijn producten 3 maanden had gepost! Dit platform is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Ik raad het iedereen aan.

Jayson Vergara

Ik feliciteer Merkandi, die altijd serieus is geweest en me altijd heeft geholpen een goede deal te vinden, en vooral serieuze leveranciers met wie we geen problemen hadden. Dus bedankt aan hen

frederic mery
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.