FLASH SALE
-30%
Voor elke REGISTRATIE en EXTENSIE
promoties kunnen niet gecombineerd worden
14 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 75 duizend tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Referenties

Beste, De aanbiedingen plaatsen gaat perfect. Als wij een bericht van een klant gestuurd krijgen dan kunnen wij zien als wij bij Merkandi inloggen. Normaal moeten wij ook een mail ontvangen zodat wij snel kunnen reageren op de berichten.

Muslum Durmus

Snelle reactie en goede service! Een breed assortiment van veel verschillende producten over de hele wereld. Ik zal binnenkort de verkoopoptie testen!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Zeer tevreden met Merkandi, mijn aanbiedingen kunnen de hele wereld bereiken. De aanbiedingen worden automatisch in meerdere talen gepubliceerd, het is erg interessant.

Sofia Franco

Super platform voor de handel, gemakkelijk te gebruiken . Veel handelaars en in verschillende talen kunnen promoten is super handig! Raad het iedereen aan

Toledo Michel

Goede en snelle service. Een transparant platform voor het vinden van interessante aanbiedingen, maar ook voor verkoop. Het biedt samenwerking met betrouwbare verkopers.

Miquel Muringen

Een geweldig platform om nieuwe internationale contacten te leggen, ik raad het ten zeerste aan. Grote keuze aan productgroepen. Geweldig gebruikersdashboard, handig om mee te werken.

Jan Bontes

Hallo. Ik wilde mijn mening delen over het Markandi-platform. Handig, vooral voor bedrijven die handelen op buitenlandse markten. Ons bedrijf bestaat al meer dan 12 jaar, ik denk dat het tijd en geld goed is geïnvesteerd, Markandi heeft ons geholpen om veel contacten te vinden. ik raad het aan

Grzegorz Sawicz

Ik heb andere pagina's geprobeerd, maar er is hier veel verkeer. De klantenservice was erg snel en vriendelijk. U zult zeker zeer tevreden zijn.

Kadir Cinar

Zeer professionele klantenservice. Maria is het beste voorbeeld van de juiste persoon op de juiste plek. Hulp wordt sneller gegeven dan licht. Mevrouw Maria is altijd cultureel en staat te popelen om te helpen. Ze weet het gebruik van het platform aan te moedigen - op geen enkele manier te verwarren met de opdringerige poging om een account aan te maken. Als het om het platform zelf gaat, is het eenvoudig, transparant en biedt het veel mogelijkheden. Het is prettig in gebruik.

Pawel Goldyn

Een zeer overzichtelijk handelsplatform dat het werk gemakkelijker maakt. Het heeft ook een groot netwerk van contacten, waardoor iedereen veel nieuwe klanten kan krijgen.

Dave Bus

5 sterren ! Ik heb me geregistreerd op de site en binnen de kortste keren heb ik klanten gevonden! Dus de jaarlijkse vergoeding die ik betaalde, heb ik al teruggekregen. Bedankt voor de service!

Georgian Antonio Baragau

Merkandi is een platform voor iedere groothandel. Veel gebruikers en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen! Breed assortiment wereldwijd, daarom raad ik het ten zeerste aan!

Marlon Kool

Mijn ervaring met Merkandi is erg positief. Ik heb veel kooplieden gevonden met verschillende goederen. Aanbiedingen worden elke dag gepubliceerd en zijn afkomstig uit zeer veel landen.

mohammed abnay

Uitstekende plek! Er zijn veel belangrijke aanbiedingen. De prijzen zijn acceptabel. Ik ben dol op deze site omdat er veel handelaren zijn. Ik wens je veel succes bij je werk.

medhat sayed omar

Ik hou van Merkandi vanwege de communicatiestrategie in zakelijke marketing die ze volgen. Ik stopte met mijn inspannende zoektocht naar zakelijke kansen op internet toen ik Merkandi vond en ik contacteer bedrijven die mijn doelwit gemakkelijker bereiken dan via andere bronnen op internet. Ik bedank de mensen die voor Merkandi werken heel erg en ik wens jullie allemaal veel succes.

Nash.co

Zeer professioneel handelsplatform! Top een! Technische ondersteuning altijd bereikbaar via de telefoon. Geweldige aanbiedingen.

Freek van Eijndhoven

Professioneel platform voor het verkopen van onze huishoudelijke artikelen en andere goederen. We bereiken nieuwe klanten in Europa en daarbuiten.

Bram Maas - Maas Beheer & Advies BV

We zijn blij met de service die Merkandi biedt, omdat het ons in contact brengt met klanten over de hele wereld. Het is heel eenvoudig om uw 'showroom' in te richten met beschikbare producten waar klanten uit kunnen kiezen.

Nico Dirkx

Ik ben al 60 dagen op dit platform en ik voel me geweldig, ik heb voor sommige items uitstekende kwaliteits-prijsaanbiedingen gevonden, zelfs voor mij als particulier.

Annamaria Mascolo

In de basis is het een heel leuk platform, veel contacten te vinden maar het kleine nadeel is dat we geen garantie hebben dat deze contacten betrouwbaar zijn. Aanvankelijk dacht ik dat we aankopen konden doen via dit platform en dat het het platform was dat de transactie beheerde om de klant te beschermen. Maar dat is het niet, er zijn veel contacten maar het beste is om leveranciers te zoeken waar je terecht kunt om hun ernst daadwerkelijk te bevestigen. Over het algemeen top, ik heb een tiental contacten op dit platform kunnen opgraven.

Ornelstel

Het is een heel breed platform, als groothandel helpt het me enorm in mijn bedrijf, ik ontmoet veel mensen in heel Europa tegen ongelooflijke prijzen, ik raad het 100% x 100% aan.

KinGSTocK Chaibi slu

Een echt sterk platform om jezelf te promoten en nieuwe zakelijke connecties te creëren. Alles is duidelijk en begrijpelijk. Ik wens je veel succes met je ontwikkeling en het behalen van betere resultaten.

Žydrūnas Ambrazaitis

Super

Toprak Sedar

Een unieke service of u nu een professioneel platform verkoopt of koopt. Als verkoper biedt Merkandi u een ruimte waar kopers van over de hele wereld u herkennen.

Akram DJEBBARI

Een heel goed uitgevoerde site, hulp in geval van nood, betrouwbare verkopers, ik vind het erg leuk. Ik raad het aan omdat ze ook particulieren kunnen kopen, niet alleen bedrijven

Maria Zarriello

We zijn al meer dan een maand geregistreerd en we hebben veel aanvragen voor goederen ontvangen en nieuwe potentiële klanten ontmoet. Ik raad het platform ten zeerste aan. - Zaken in Italië

Giovanni Pomo

Prima site voor groothandel, Klantenservice reageert snel, mogelijkheid om een goed netwerk van klanten te hebben om aan de slag te gaan, Ik raad je sterk aan.

cfy

Alles is gewoon PERFECT!! Ik moet mijn speciale complimenten aanbieden aan uw afdeling klantrelaties. Bedankt dat je zo professioneel en vriendelijk bent. Blijf doen wat je doet om zo te blijven. Met mijn persoonlijk respect en vriendelijke groeten! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

Hartelijk dank voor toegang tot het platform. Goede service en geweldige mensen. Dankzij het Mekandi-platform kreeg ik toegang tot veel producten. Heel erg bedankt.

Jakub Dziedziński

Ik geloof dat dit de beste groothandelssite is. Een geweldige kans voor verkopers zoals wij. Geweldige aanbiedingen die niet beschikbaar zijn op andere platforms. Ik ben erg blij met mijn keuze.

DIACONU PETRICA
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.