BACK TO SCHOOL
-40%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Regelgeving voor het automatisch vernieuwen van aanbiedingen

§ 1 Algemene bepalingen

 1. Aannemer - Merkandi LTD, hierna te noemen Merkandi, gevestigd in Engeland, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Bestellende partij - een ondernemer of een particulier die de service bestelt voor het automatisch vernieuwen van aanbiedingen.
 3. De service voor het automatisch vernieuwen van aanbiedingen - hierna de service genoemd, bestaat uit het vernieuwen van elk geselecteerd aanbod - verkopen op de website met bepaalde tussenpozen. De dienst wordt geleverd door de Opdrachtnemer.
 4. Kosten van de service - het bedrag dat de klant moet betalen om de service van automatisch vernieuwen van aanbiedingen uit te voeren.

 

§ 2 Omvang van de geleverde dienst

 1. De besteller plaatst een bestelling voor het automatisch vernieuwen van aanbiedingen via de Merkandi website. De kosten van de service worden weergegeven op de serviceorderpagina en zijn van toepassing op onbeperkte automatische verversing van verkoopaanbiedingen die op het platform zijn gepubliceerd.
 2. Na betaling van de door de Opdrachtgever bestelde dienst, ontvangt de Aannemer een bericht ter bevestiging van de activering van de dienst. Vanaf dat moment is de dienst actief en kan de Klant overgaan tot het opnemen van de dienst op elk van de gepubliceerde en nieuw gepubliceerde verkoopaanbiedingen.
 3. De service werkt volledig automatisch, zonder tussenkomst van de Klant.
 4. De klant heeft het recht om te eisen dat de service voor een bepaalde periode wordt gedeactiveerd en op elk moment opnieuw wordt geactiveerd.  
 5. De service is operationeel vanaf het moment dat u deze aanschaft. Verkoopoffertes die vóór aankoop zijn geplaatst, worden niet automatisch vernieuwd. De service voor deze aanbiedingen moet door de opdrachtgever zelf worden gestart.
 6. De dienst is voor onbeperkte tijd beschikbaar voor gebruik, met dien verstande dat het gebruik ervan alleen mogelijk is wanneer de Opdrachtgever een actief account heeft op het Merkandi-platform en een actieve verkoopoptie heeft.

 

§ 3 Retouren

 1. De klant heeft de mogelijkheid om de vergoeding voor de geleverde dienst binnen 100 kalenderdagen vanaf de datum van bestelling van de dienst terug te betalen. Na 100 kalenderdagen vanaf de datum waarop de dienst is besteld, heeft de klant geen recht op restitutie.
 2. Voorwaarde voor het retourneren is dat de service niet is gestart. Op het moment van het invullen van het serviceformulier vervalt het recht op retournering, behalve in de in punt genoemde situatie. 6 &sekte; 2 en pt. 1, 2 en 3 &sekte; 4.
 3. Om een ​​terugbetaling te ontvangen, moet de besteller contact opnemen met het Merkandi-klantenservicekantoor, waarvan de contactgegevens beschikbaar zijn op het tabblad Contact op de website: https://merkandi.pl/contact. 

 

§ 4 Klachten

Opdrachtnemer staat het starten van de klachtenprocedure toe in de volgende gevallen:

 1. De dienst werd niet geleverd binnen de aangegeven tijd, de Opdrachtgever meldde een fout aan de Aannemer en deze werd niet binnen de aangegeven tijd hersteld

Voor het indienen van een klacht kunt u contact opnemen met de Merkandi Klantenservice. Contactgegevens zijn beschikbaar op het tabblad contact op de website: https://merkandi.pl/contact. Bij de inhoud van de klacht is de opdrachtgever verplicht zijn volledige gegevens, contactgegevens, het nummer van de betaalde factuur te verstrekken en ten minste één van de bovengenoemde gevallen aan te geven die het starten van de klachtenprocedure door Merkandi rechtvaardigen.
De contractant is verplicht de klacht binnen 30 dagen na de datum van bevestiging van ontvangst van de aanvraag in behandeling te nemen.

 

§ 5 Slotbepalingen

In zaken die niet onder dit Reglement vallen, zijn de Algemene Handelsvoorwaarden van Merkandi en relevante rechtshandelingen van toepassing.

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.