BACK TO SCHOOL
-40%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Zoeken naar goederen

Voorschriften van de productzoekservice

Algemene bepalingen

 

 1. Aannemer - Merkandi LTD, hierna Merkandi, gevestigd in Engeland, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Klant - ondernemer of particulier die de productzoekservice bestelt.
 3. De productzoekdienst - hierna te noemen de service - bestaat uit het zoeken van aanbiedingen voor een specifiek product namens de klant en hen vervolgens foto's, contactgegevens en alle aanvullende informatie te verstrekken die nodig is om contact op te nemen met de verkoper en de goederen te kopen. De service wordt geleverd door de contractant.
 4. Kosten van de dienst - het bedrag dat de klant moet betalen om de zoekdienst voor producten uit te voeren.

 
De omvang van de geleverde service

 

 1. De besteller plaatst een bestelling voor de productzoekdienst via de Merkandi-website. De kosten van de service worden weergegeven op de pagina Serviceorder en hebben betrekking op het zoeken naar één artikel volgens de specificaties van de klant.
 2. Na betaling van de door de opdrachtgever bestelde dienst, begint de aannemer met de uitvoering binnen 3 werkdagen na de datum van boeking van de betaling. Als de termijn voor de dienst niet kan worden gehaald, verbindt de Contractant zich ertoe de Opdrachtgever hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen en in een dergelijke situatie is de termijn afhankelijk van individuele afspraken tussen de Klant en de Aannemer.
 3. De service wordt als voltooid beschouwd wanneer de volgende informatie over de aanbiedingen naar de besteller is verzonden:
  • het internetadres van de verkoper
  • internetadres van het gezochte item
  • Contactgegevens van de verkoper (inclusief telefoonnummer, e-mailadres, magazijnadres, bedrijfs- / verkopersnaam, enz.)
  • beschrijving van het gezochte product, samen met gegevens (prijs, minimumorder, details van het aanbod, garantie, etc.)
 4. De aannemer zal alle opgevraagde informatie verzenden met de voorwaarde dat niet alle bovenstaande lijst beschikbaar is. Alle informatie wordt door de contractant verzonden naar het e-mailadres dat door de besteller in de gebruikersaccount is opgegeven of wordt aangegeven bij het bestellen van de productzoekservice.
 5. Als de contractant geen aanbiedingen voor door de klant gezochte goederen kan vinden, wordt het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort op de rekening van de werkgever. De teruggave gebeurt in dezelfde vorm als de betaling die de opdrachtgever voor de service heeft gedaan. Als het onmogelijk is om een ​​dergelijk rendement te behalen, zal de contractant contact opnemen met de opdrachtgever om een ​​andere vorm van teruggave vast te stellen.

 
Opbrengst

 
De klant heeft de mogelijkheid om een ​​vergoeding voor de servicekosten binnen 7 kalenderdagen vanaf de dag van ontvangst van de aanbiedingen voor de gezochte goederen te ontvangen. Om een ​​terugbetaling te ontvangen, dient de klant contact op te nemen met het Merkandi Customer Service Office, waarvan de contactgegevens beschikbaar zijn op het tabblad contact op de website: https://merkandi.pl/contact. Na 7 kalenderdagen vanaf de dag waarop aanbiedingen voor de gezochte goederen zijn ontvangen, heeft de klant geen recht op restitutie.

 
Klachten


De contractant maakt het mogelijk om in de volgende gevallen een klachtprocedure in te leiden:

 1. De dienst werd niet door de contractant uitgevoerd op de datum die werd gespecificeerd als de uiterste datum voor de levering van de aanbiedingen voor de goederen.
 2. De Klant kan geen contact opnemen met een van de door de Contractant aangewezen verkopers
 3. De klant heeft aanbiedingen ontvangen voor andere goederen dan die zijn gespecificeerd in de bestelling.


Neem voor het indienen van een klacht contact op met de klantenservice van Merkandi. Contactgegevens zijn beschikbaar op het tabblad contact op de website: https://merkandi.pl/contact. In de klacht is de klant verplicht om zijn volledige gegevens, contactgegevens, het nummer van de betaalde factuur en ten minste een van de bovengenoemde gevallen te vermelden, wat de opening van de klachtenprocedure door Merkandi rechtvaardigt.
 
De contractant is verplicht de klacht binnen 30 dagen na de datum van bevestiging van aanvaarding van de aanvraag te beoordelen.

 
Slotbepalingen

Op zaken die niet onder deze Voorschriften vallen, zijn de Algemene Voorwaarden van Merkandi en relevante rechtshandelingen van toepassing.

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.