FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
7 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Eagle - 300W krachtcentrale, is een van de meest opvallende draagbare krachtcentrales in zowel prestaties als design. Met een grote capaciteit van 324 Wh, 300 W nominaal vermogen (600 W piekvermogen) en meerdere uitgangslaad-/oplaadpoorten, voldoet het aan de voedingsbehoeften van hogere en meest krachtige elektrische apparaten.

Belangrijkste kenmerken:

● Grotere capaciteit en hogere wattages: 324Wh (90000mAh) lithiumbatterijcapaciteit, 300W nominaal vermogen en 600W piekvermogen.


● Ingebouwde lithiumbatterij van hoge kwaliteit, bereikt meer dan 1500 cycli en een levensduur van 5 jaar.



● Meerdere uitgangspoorten: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60W, 2 x DC-poorten, 1x DC-carpoort en twee AC-uitgangen (met de zuivere sinusgolf). Off-grid gaan en uw camera's, computers en communicatieapparatuur van stroom kunnen voorzien.


● Groene stroomoplossing voor buiten: efficiënt opladen op zonne-energie met ingebouwde MPPT maakt het een zonnegenerator voor buitenrecreatie. De volledige oplaadtijd is ongeveer 3,5 uur door 150W op zonne-energie aan te sluiten met een adapterkabel. Opladen via netstroom of carport duurt ongeveer 2,5 uur.


● Draagbaar en compact: weegt slechts 3,5 kg (7,7 lbs), is gemakkelijk mee te nemen en is gemakkelijk te dragen. Compact formaat van 310 x 185 x 225 mm (12,21 x 7,29 x 8,86 inch).


● Het LCD-scherm met laad-/ontlaadvermogen, tijd, percentages en etc.


● Pure Sine Wave-ontwerp, dat betekent dat het compatibel is met de meeste huishoudelijke apparaten en dat meer dan 80% van de essentiële huishoudelijke apparaten en apparaten van stroom kan worden voorzien. Dit zijn de duurste omvormerontwerpen en presteren beter dan omvormers.


● Er zijn rondom beschermingen, deze generator zal zijn beschermende modus starten in het geval u een groter elektrisch apparaat aansluit of het over temperatuur laat werken.


● LED-licht: 5W voor noodverlichting of 's nachts buiten kamperen.



● Draadloos opladen: 10W

De levensduur die we ontwerpen is meer dan 5 jaar. Wij bieden 5 jaar garantie op iGOpower merkproducten.

●●●●●●●Mogelijke onderhandeling voor meer stukken●●●●●●



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.